Ünlü Model Karahan Çantay Vefat Etti

Ünlü Model Karahan Çantay Vefat Etti
Bir zamanların ünlü erkek güzeli, aranılan model ve mankeni ünlü isim Karahan Çantay Tayland’da geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetti.

Bugün magazin basını ve sosyal medyada yer alan bir haber bir anda gündem oldu. 90’lı yıllara damgasını vuran ünlü modellerden biri olan ünlü erkek modellerinden Türkiye’nin ilk erkek güzeli Karahan Çantay 48 yaşında hayatını kaybetti. Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ve rol aldığı pek çok sinema filmi ve dizi de başarıdan başarıya koşan ancak daha sonra Türkiye’den ayrılan ünlü modelin en son Tayland’da matematik öğretmenliği yaptığı öğrenildi. Bir zamanlar birçok ünlü isimle aşk dedikoduları çıkan ve podyumların aranan mankeni ve modeli olan Karahan Çantay’ın ölüm haberi magazin basınında geniş şekilde yer buldu ve ölüm haberiyle ilgili bilgiler yer aldı. İşte ünlü modelin ölümüyle ilgili detaylar ve cenazenin ne zaman defnedileceğinin bilgileri!

Ünlü Model Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

90’lı yılların en hızlı, en ünlü ve en çok aranan modellerinden biri olan ve ünlülerle yaladı aşk dedikoduları bir zamanlar gazete sayfalarını süsleyen ünlü model ve oyuncu Karahan çantay Tayland’a bir motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetti. Türkiye’den ayrılan ve Tayland’da matematik öğretmenliği yapan 48 yaşındaki ünlü modelin vefat haberi magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. NTV Haber kanalı Bangkok Büyükelçiliği yetkilileri ile kazayı ve ünlü ismin ölüm haberini doğrulatırken 48 yaşındaki ünlü ismin cenazesinin ise Türkiye’ye getirilmesi için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. Bir hemşirenin bir sosyal medya organında yazdığı notta ünlü modelin hayatını kaybettiği ve cenazesinin Malezya sınırında bir hastanede olduğu öne sürüldü. Haberin doğrulanması üzerine ise motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü ismin cenazesinin getirilmesi için harekete geçildi.

Cenazesi Cuma Günü Defnedilecek!

48 yaşında motosiklet kazası sonucu Tayland’da hayatını kaybeden ünlü model Karahan Çantay’ın cenazesinin Cuma günü yurda getirileceği öğrenildi. Gazeteci Burhan Akdağ sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak cenaze töreniyle ilgili bilgi verdi. Burhan Akdağ paylaşımında “Karahan Çantay’ın her zaman olduğu gibi arkasında kale gibi ailesi var. Oğullarının bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini öğrendikleri andan itibaren Tayland ile iletişim halinde olan babası Erşed Çantay ve annesi Zeliha Çantay çocuklarını bir an önce Türkiye’ye getirmek için uğraşıyor. Pandemi bir yandan, Tayland ile yaşanan saat farkı yüzünden sıkıntılı günler yaşayan Çantay ailesine Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yardımcı oldu. Karahan Çantay’ın cenazesi Cuma günü Ankara’ya gelecek ve Ankara’da defnedilecek” ifadelerine yer verdi. Bizde Karahan Çantay’a Allah’tan rahmet ve kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar