Ali İhsan Yavuz'dan taklidini yapan Şahan Gökbakar'a yanıt!

Ali İhsan Yavuz'dan taklidini yapan Şahan Gökbakar'a yanıt!
İstanbul seçim sonuçlarından sonra sürekli kamera karşısına çıkıp Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey oldu,” sözleriyle dikkat çeken Yavuz'u Şahan Gökbakar taklit etmişti.

İstanbul Belediye başkanlığı hala devam ediyor. Seçim güvenliğinde ve farklı noktalarda sorunlar olduğunu iddia ederek sık sık kameraların karşısına çıkan ve bilgilendirme yapan, bu bilgilendirmeleri ile gündem olan Ak parti genel başkan yardımcısı ve seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi Ali İhsan Yavuz’un sosyal medyada konuşulan “Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey oldu,” sözlerini ünlü komedyen Şahan Gökbakar da taklit etmişti. Peki Ali İhsan Yavuz bu taklide nasıl cevap verdi? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Şahan Gökbakar Ali İhsan Yavuz’u nasıl taklit etti?

Ali İhsan Yavuz’un “Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey oldu,” sözünün komedyenlerin gözünden kaçmaması oldukça normal. Cümlede çok büyük bir gariplik olduğu aşikar. Şahan Gökbakar, Instagram adresinden zayıflamış haliyle bu sözleri taklit eden bir video paylaşınca kendisini kıyasıya eleştiren bir kitleyle karşılaştı. Gökbakar kendisini eleştiren ve sanatçıların tarafsız olması gerektiğini söyleyen bütün takipçilerine oldukça manidar bir cevap verdi. Gökbakar sosyal medyadan hem bu eleştirilere yanıt verdi hem de YSK’yı eleştirdi. İşte o sosyal medya paylaşımları; “Tarafsız olması gereken tek meslek grubu hakimlerdir. Sanatçılar, iş adamları, doktorlar, sporcular, avukatlar, ev hanımları, mühendisler v.s. değildir…”

Ali İhsan Yavuz Şahan Gökbakar’a nasıl bir yanıt verdi?

Ali İhsan Yavuz, sosyal medyada hayli konuşulan ve espri konusu olan "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerini taklit eden komedyen Şahan Gökbakar'a gecikmeden yanıt verdi. Şahan Gökbakar’ın diyeti üzerine vurgu yapan Ali İhsan Yavuz Twitter hesabı üzerinden “Taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabii..." sözleriyle olumlu bir yanıt verdi.

Şahan Gökbakar ise bu yanıta yine sosyal medya üzerinden jet hızıyla cevap verdi. “Diyetimde şu sıralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan bey. Neyse diyetimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasın en önemlisi o. Espiriye açık bir siyasetçi olmanız" karşılığını verdi.”  Gökbakar’ın bu yanıtına henüz Ali İhsan Yavuz cevap vermedi.

09-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar