Ali Sunal babası Kemal Sunal'ın filmlerini neden izlemiyor?

Ali Sunal babası Kemal Sunal'ın filmlerini neden izlemiyor?
Ali Sunal, Instagram hesabında soru cevap gerçekleştirdi. Gelen bir soru üzerine babasının filmlerini izlemediğini söyledi.

Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal, hâlâ filmleriyle milyonlarca kişiyi kahkahalara boğuyor. Filmleri üzerinden geçen yıllara rağmen izlenmeye devam eden filmler, her jenerasyona ulaşmayı başarıyor. Buna karşın Kemal Sunal'ın oğlu olan ünlü oyuncu Ali Sunal, babasının filmlerini izlemediğini açıkladı. 

Güldür Güldür Show programındaki Aziz tiplemesiyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu ve tiyatrocu Ali Sunal, Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle bir soru cevap etkinliği gerçekleştirdi. Ali Sunal'a gelen bir soru ve ona soruya verdiği cevap dikkat çekti.

Ali Sunal babasının filmlerini neden izlemiyor?

Ali Sunal'ın takipçisi "Kemal Sunal filmlerini hiç izledin mi?" şeklinde bir yöneltti. Ali Sunal bu soruya "Kaybettiğimizden beri izleyemiyorum. Kızımla inşallah." cevabını verdi. Bu sorunun ardından Ali Sunal'ın babasının filmlerini neden izleyemediği merak edildi. Ali Sunal geçtiğimiz yıllarda da buna benzer bir açıklama yaparak babasının filmlerini izlerken kötü olduğunu, bu yüzden izleyemediğini ancak doğacak çocuğuna dedesini tanıtmak adına birlikte izleyebileceklerini söylemişti. O açıklamadan sonra Ali Sunal, 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile evlendi ve çift 2019 yılında kızları Nar dünyaya geldi. 

Bunun yanı sıra Ali Sunal'a babası Kemal Sunal ile ilgili başka sorular da yöneltildi. Bir başka takipçisi Ali Sunal'a "Sesiniz babanızın sesine benziyor. Bunu söylediler mi size?" sorusunu yöneltti. Ali Sunal, gelen bu soruya "Babam bile söylemişti." şeklinde cevap verdi. 

Ali Sunal kimdir?

Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu. Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosu gibi tiyatro topluluklarında yer aldı. 1996 yılında vizyona giren Aşk Üzerine Söylenmemiş Her Şey filmi, rol aldığı ilk film oldu. 1999 yılında babası Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Propaganda filminde rol aldı. Bu film, Ali Sunal'ın babasıyla birlikte rol aldığı tek film olma özelliğini taşıyor. Ali Sunal, oyunculuk kariyeri boyunca Okul, Kısık Ateşte 15 Dakika, Sıfır Noktası, Dedemin Fişi ve Harekat Sekiz filmlerinde rol aldı. Rol aldığı dizilere baktığımızda 2002-2003 yıllarında ekrana gelen En Son Babalar Duyar ve 2008-2009 yıllarında ekrana gelen Benim Annem Bir Melek dizilerindeki rolleri dikkat çekiyor. 2011 yılında 5'er 5'er adıyla başlayan ve sonraları adı İnsanlar Alemi, Güldür Güldür ve son olarak Güldür Güldür Show olarak değişen TV programında Aziz tiplemesiyle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar