Ali Sunal Hastaneye Kaldırıldı

Ali Sunal Hastaneye Kaldırıldı
Ünlü oyuncu Ali Sunal’dan bugün bir kötü bir iyi haber geldi. Önce Ali Sunal’ın koronavirüsten dolayı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ardından tedavisinin bittiği açıklandı.

Magazin ve sosyal medya dünyası bugün şok bir haberle güne başladı. İnternet haber siteleri ve sosyal medyada yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde kız kardeşi Ezo Sunal’la birlikte koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Ali Sunal’ın hastaneye kaldırıldığı haberleri bir anda herkesi şok etti. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ünlü ismin durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve tedavisine hastanede devam edileceği haberleri ünlü ismin yakınlarını ve sevenlerini şoke etti. Ali Sunal ve yakınlarından konuyla ilgili bir haber gelmeyince ünlü ismin sevenleri daha da endişelendi. Evli ve bir çocuk babası olan ve geçtiğimiz günlerde de ikinci bebeklerini beklediklerini sevenleriyle paylaşan Ali Sunal’ın durumuyla ilgili haber ise daha sonra yine kendisi tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Ünlü isim yaptığı açıklamayla sevenlerinin yüreğine su serpti. İşte Ali Sunal’ın yaptı o açıklama!

Tedavim Bitti

Ünlü oyuncu Ali Sunal geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve ardından da kendisini karantinaya alarak tedavisine başlanmıştı. Ancak ünlü ismin durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı haberleri bir anda ünlü ismin sevenlerini derin bir üzüntüye sevk etmişti. Bunun üzerine ünlü isim Ali Sunal sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Ali Sunal yaptığı paylaşımda “herkese merhaba. Tedavim bitti. İyiyim, eve çıktım. İlgilenen herkese teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı. Bu haberin duyulmasıyla ünlü ismin hayranları derin bir nefes aldı.

Ezo Sunal’da Koronavirüse Yakalanmıştı!

Ünlü isim Kemal Sunal’ın çocukları Ali Sunal ve Ezo Sunal geçtiğimiz günlerde aynı anda koronavirüse yakalanmış ve tedavilerine başlanmıştı. Aynı şekilde Ali Sunal’ın kayınpederi Bülent Kurbanzade ile kayınvalidesi Şehnaz Kurbanzade de koronavirüse yakalanmışlardı. Öbür taraftan henüz yeni bir bebek dünyaya getiren ve bunun sevincini yaşayan Ezo Sunal’ın koronavirüse yakalanması sevenlerini üzmüştü. Bir kız bebeği olan ve adını Nova koyan Ezo sunal ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Hastalığa yakalanan Ezo Sunal’ın tedavisi evinde devam etmişti. Biz de iki iki kardeşe tekrar çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve ikisinin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar