Saba Tümer’den şok açıklamalar

Saba Tümer’den şok açıklamalar
Programlarında attığı uzun kahkahalarla tanınan Saba Tümer, Gökhan Çınar'ın konuğuydu. Bilinenin aksine zor geçen hayatını samimice anlatan röportajdan satır başlıkları haberimizde

Programlarında attığı kahkahalarıyla tanınan gerçekte ise acıların kadını olan Saba Tümer'den gelen şok açıklamalar sosyal medyayı salladı. 'Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım' diyen ünlü sunucu kimleri kastetti? Konuk olduğu programda özel hayatına dair samimi açıklamalar yapan Saba Tümer, bilinmeyen özel dünyasını hayranlarıyla paylaştı. İşte o açıklamalar.

Saba Tümer’den şok açıklamalar

Programlarında attığı uzun ve şuh kahkahalarla meşhur olan Saba Tümer, 'Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programında Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Bilinenin aksine zor geçen hayatını, yaşadığı en ilginç ve acı olayı ve mesleki kariyerini içtenlikle anlatan o röportajdan satır başlıkları…

Çocuk sahibi olmak istemiyorum

Güzel bir çocukluktu, dediği çocukluk dönemini anlatan Saba Tümer, yaşadıklarından dolayı çocuk sahibi olmak istemediğini şöyle özetledi: "Çocukluk fotoğraflarıma baktığımda 'ay ne kadar mutluyduk' diyorsun. Sonra 'mutlu muyduk acaba?' diyorsun. Bu birçok soruyu beraberinde getiriyor. Kendi hayat mücadelenden dolayı çocuk doğurmak bana ters gelmiştir. Annem vefat ettiği gün teyzem bana 'ben çocuklarıma bu acıyı yaşatmamak için evlenmedim' dedi. Bundan dolayı çocuk yapamadım. Ona böyle bir kötülük yapmamak için."

Babamı korsanlar kaçırdı

Ünlü sunucu, hayatında yaşadığı en ilginç olayı ise şu hikayeyle anlattı: "Babamın içinde olduğu uçak korsanlar tarafında kaçırıldı. Annem, kardeşim herkes ağlıyordu. Ben 'kaçırıldı ama nasıl olsa bırakırlar' diye düşünüyorum. Hürriyet gazetesinden röportaj için geldiler. Beyaz pantolon, beyaz gömlek, kırmızı çizmeler giydim. Evdeki herkes şoke oldu beni grand tuvalet görünce. İyice süslenmiştim. Fotoğrafımız çekildi. Gazete ile ilk bu şekilde tanıştım.”

Ünlü sunucu en acı olayı ise annesinin ölümüyle yaşamış. O günkü hislerini şu cümlelerle paylaştı: “Annemi zırt pırt arardım. İzmir’de bir düğünündeydim. Annemi  arayıp, beni merak etmemesini söyledim. Sonra bir his doğdu içime, annemi aramam lazım' diyerek tekrar aradım. İyi olup olmadığını sordum. 'İyiyim dedi ve telefonu kapattık. Sabaha karşı eniştem geldi. Annen rahatsızlandı istersen birlikte geçelim, dedi ve evden ayrıldık. Annemi kalp krizinden kaybetmişiz. Çok ağladım. Tüm her şeyin sorumluluğu üstümde kaldı ve hiç bu gitmedi. Eskiden hayatta bir samimiyet vardı, eski alıştığın samimiyetin olmadığı görmek insana tokat gibi çarpıyor. Ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyorsun."

Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım

Uzun süre program sunan 50 yaşındaki Saba Tümer, asıl açıklamayı sona bırakmıştı. Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım, diyen Tümer ünlüler dünyasındaki acı gerçekleri şu cümlelerle anlattı: “Ciğeri beş para etmez insanlardı çoğu. Kötü olduklarının da farkında değillerdi. Sosyal medyada iyi insanlarmış gibi paylaşımlar yapıyorlar ama hiç değiller. Onlar gibi olmadan onlarla olabilmek büyük bir savaştı aslında. Onlar gibi olmak istemiyorsun, kendi yolunda kalmak istiyorsun. Kendimde eleştirdiğim yerler de var ama her zaman kendi yolumdan gittim. Kendimden hiç taviz vermedim. İş kazığı, dost kazığı ve arkadaş kazığı derken yolunda gitmeyen şeyler de yaşadım. Haksızlık en nefret ettiğim şeydir. Bu ortamlarda sadece yalakalığı öğrenmek gerek sanırım. Bunu yapamıyorum sadece. Her şeyden önce kafamı yastığa çok rahat koyuyorum. Hayatta istemediğin bir şeyi yapmadan devam edebildiğim için çok mutluyum. Bunlar için çok şükür ediyorum"

20-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar