Aliço, İdris'in kapısında! Çukur 38. Bölüm İlk Sahne

Aliço, İdris'in kapısında! Çukur 38. Bölüm İlk Sahne
Çukur 38. bölüm ilk sahne yayınlandı. Gelecek hafta Çukur'da neler olacak? Koçovalılar Çukur'u tekrar alabilecek mi? İşte dizinin gelece hafta yayınlanacak ilk sahnesi...

Dün 37'nci bölümüyle Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Çukur dizisinin 38'nci bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yeni sezonda darmadağın olan Koçovalı ailesi yeniden toparlanmaya çalışırken bazı karakterler yeni gün yüzüne çıkıyor.

Çukur'un 15 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak bölümünden yayınlanan ilk sahnede Aliço, İdris'in yanına gidiyor. Aliço'yu karşısında gören İdris mutluluğunu gizleyemezken, onu içeri alıyor ve kendilerini uzaktan izleyen Selim'in yüzüne kapıyı kapatıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç, Çukur'u geri alabilmek için adımlar atmaya başlar. Karakuzular hem sayı hemde maddi olarak kendilerinden güçlü olduğu için çok dikkatli adım atması gerektiğini, aksi takdirde Çukur'daki ailelerin zarar görebileceğinin farkındadır. Bu nedenle Yamaç önce Çukur'un eski adamlarını yanına çekmeye çalışacaktır. Bu yolda Vartolu'nun da yardımına ihtiyacı olduğunu düşünen Yamaç, Aliço'da Vartolu'yu bulmasını ister. Aliço sokak sokak dolaşır ve Vartolu'yu bulur.

Vartolu ile yüzleşen Yamaç, onu abisi Cumali ile yaşadığı eve getirir. Ancak Cumali, kardeşi Kahraman'ın katiliyle birlikte yürümek istememekte hatta onu öldürmek istemektedir. Yamaç'ın uyarılarıyla sakinleşen Cumali bu yolda Vartolu ile beraber yürümek zorunda kalacaktır.

Yamaç Çukur'a Celasun'un ve ekibiyle anlaşmak için döner. Çukur'u alacağını ve yanında olup olmadıklarını sorar. Celasun, Yamaç'ın teklifini elinin tersiyle iter. Yamaç, Çukur'un eski Çukur olmaktan çıktığının farkına varmıştır.

Öte yanda Karakuzular, sipariş aldıkları uyuşturucuyu yapabilmek için gerekli hammadde arayışına girmiştir. Olaylardan haberdar olan Yamaç, Karakuzular'ı parasal olarak çökertmek için Karakuzular'ın hammadde almasını engellemeye çalışır. Bu iş için bir miktar para lazımdır. Cumali, hapishaneye girmeden önce verdiği borçları toplamak için Vartolu ve Yamaç ile birlikte tek tek mekanları gezer. Alacaklarını alamayan Cumali başına yeni işler açar.

Yamaç'ın söz verdiği gibi Çukur'dan uzaklaşıp uzaklaşmadığını anlamak isteyen Mahsun, uyuşturucu sevkiyatında ufak bir oyun oynar ve Yamaç'ın tüm oyununu bozar. Yamaç'ın hala Çukur'u alabilmek için çabaladığını anlayan Mahsun ve Çeto neler yapacak? Çukur'un yeni bölümü 15 Ekim Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanacak.

09-10-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar