Alişan ve Demet Akalın’lı Sabah Sabah Programı Yakında Star Tv’de!

Alişan ve Demet Akalın’lı Sabah Sabah Programı Yakında Star Tv’de!
Star Tv yeni yayın dönemini erken açıyor. Kanal yeni programı olan ve Alişan ve Demet Akalın’ın sunuculuğunu üstlendiği Sabah Sabah Programının tanıtımını yayınlamaya başladı.

Televizyon kanalları yeni yayın dönemi için son saymaya başladı. Her ne kadar televizyon kanal yöneticilerinin ve yapım şirketlerinin ağırlıklı gündemi diziler olsa da televizyonlar için yeni yayın dönemi demek tam bir yeniden başlama süreci demek oluyor. Bu sebeple prime time veya of primi time kuşağı olsun bütün programlar gözden geçiriliyor, eksiklikler gideriliyor veya yeni yapımların yayın için son şekli veriliyor. Bu süreç heyecanlı ve bir o kadar da stresli geçiyor. Yeni yayın dönemine büyük bir heyecanla hazırlanan kanallardan biri olan Star Tv’de yayın için hazırlanan dizilerin yanında yeni programlarla da seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de hafta içi her gün ekrana gelecek olan Sabah Sabah programı. Kanal programın fragmanlarını yayınlamaya başladı. İşte detaylar!

Sabah Sabah Yakında Başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda Global Medya tarafından hazırlanmaya başlayan ve Star Tv’de ekrana gelecek bir kuşak program çalışmaları başlamıştı. Programın sunuculuğu için ünlü isimler Demet Akalın ve Alişan’la anlaşılmış ve kuşak programının içeriği belirlenmişti. Kanalın gündüz kuşağında en etkili yapımı olması beklenen programda magazin, müzik, eğlence, sohbet ve yemek gibi bölümlerin olacağı ve özellikle Alişan ve Demet akalın tarafından günlük magazin haberlerinin irdeleneceği ve magazin dünyasında neler oluyorun cevabının aranacağı program için start verilmişti. Hazırlıkları tamamlanma aşamasına gelen programın yayın tarihi yayıncı kanal tarafından açıklandı. Dizilerden çok daha önce yayına girecek programın yayın tarihi olarak 10 Ağustos Pazartesi tarihi belirlendi.

Alişan & Demet Akalın

Star Tv’de uzun bir aradan sonra yeniden seyirci karşısına çıkacak olan iki ünlü ismin hazırlayıp sunacağı Sabah Sabah Programı için hazırlıklarda son aşamaya gelindi. 10 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve hafta içi her gün ekrana gelecek program kanalın iddialı yapımlarından olacak. Aynı zamanda yıllarca birbirine küs olan iki ünlü isimde daha önceki yıllarda olduğu gibi yine birlikte bir programın sunuculuğunu üstlenmiş oluyorlar. Seyircinin merakla beklediği program Eylül ayından önce başlayacak ve böylece henüz kanallar yeni yapımlarına başlamadan önce belirli bir seyirciyi kendisine bağlamayı hedefliyor. Sabah Sabah programı yakında Star Tv’de ekranlara geliyor.

 

18-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar