Alişan’a taziyeye gitmeyen Demet Akalın kendini savundu

Alişan’a taziyeye gitmeyen Demet Akalın kendini savundu
Alişan’ın kardeşi koronadan dolayı vefat etti. Alişan ile beraber televizyonda program yapan Demet Akalın neden Alişan’a taziye gitmedi? Taziye yerine konsere mi gitti?

Pek çok kişiyi kaybettiğimiz asrın vebası korona can almaya devam ediyor. Son olarak ünlü türkücü Alişan’ın kardeşi ve menajeri de korona yüzünden aramızdan ayrıldı. Kardeşini koronadan yitiren Alişan ile televizyonda program yapan Demet Akalın, taziyeye gitmediği için acımasızca eleştirilerin kurbanı oldu. Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın kendini bakın nasıl savundu? 'İşte iddiaları yanıtlayan ünlü ismin açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar

Alişan’a taziyeye gitmeyen Demet Akalın kendini savundu

Korona hızla yayılmaya ve hayatlarımızı kabusa döndürmeye devam ediyor. 100 bine yakın insanımızı aramızdan alan korona son olarak Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ı hayattan kopardı. Alişan ile beraber televizyonda program yapan Demet Akalın ise Alişan’a taziye gitmediği için kıyasıya eleştirildi. Cenaze günü taziye yerine Bodrum’da konsere çıktığı iddia edilen ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla “cenaze günü Bodrum’da konsere çıktı” iddialarına cevap verdi.

2 gündür yanlarındayım

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, Coronavirus tedavisi gördüğü hastanede verdiği mücadeleyi kazanamadı ve hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş, 2 gün önce düzenlenen cenaze töreniyle ebedi hayata uğurlandı. 2 gündür acılarıyla mücadeleye etmeye çalışan acılı aileye çok sayıda kişi taziyede bulundu. Ancak Alişan ile sabah programı yapan ve onun yakın arkadaş olan Demet Akalın'ın cenaze törenine katılmaması tepkilere yol açtı.  Alişan'ın yanına taziye için gitmeyen hatta cenaze günü Bodrum'da sahneye çıktığı iddia edilen Demet Akalın ise daha fazla dayanamadı ve ağır sözler söyleyerek sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından iddialara cevap veren şarkıcı, kendini şu cümlelerle savundu: "Ben iki gündür Alişan'ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde toprağın üstünde!"

Kimse aileyi düşünmüyor

Demet Akalın kendisini acımasızca eleştirenler için peş peşe yaptığı açıklamalarda insanları acısı üzerinden prim yapmamaları için de uyardı. İşte o uyarı: “ Ayıptır, günahtır, acı bu acı ya! Magazinlik değil konu ne garipsiniz ayıp. Konuşacak çok şey varda o gözünün yaşı dinmeyen aileyi düşünen yok. İnsan mezarlıkta ne olduğunu anlıyor. Gelen varsa anlardı."

 

25-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar