Fatma Girik'ten sevindiren haber

Fatma Girik'ten sevindiren haber
Usta oyuncu Fatma Girik aniden rahatsızlanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Herkesi çok korkutan Fatma Girik'ten sevindiren haber geldi. Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl?

Türk Sineması'nın en sevilen isimlerinden biri olan Fatma Girik geçen günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Göğüs hastalığı şikayeti olan Fatma Girik evde fenalaşınca ambulansla Bodrum'da bir özel hastaneye götürüldü. Usta oyuncunun ailesi ve sevenlerini endişelendiren durum sonrası bugün güzel haberi menajeri verdi. Bodrum Amerikan Hastanesi'nde 5 gündür tedavi gören Fatma Girik bugün taburcu edildi. Fatma Girik'in sağlık durumunun da iyi olması herkesi sevindirdi.

Fatma Girik taburcu oluyor

Bodrum'da sakin bir hayat yaşayan Fatma Girik birçok hastalıkla mücadele ediyor. Yeşilçam'ın gözde oyuncularından biri olan Fatma Girik'in hastaneye kaldırılması herkesi çok endişelendirdi. Göğüs hastalığı artınca yardımcıları tarafından ambulans çağrılmış ve usta sanatçı hastaneye götürülmüştü. Yapılan tetkikler sonrası Fatma Girik'in birkaç gün daha hastanede kalacağı belirtilmişti. Girik 5 gündür Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Fatma Girik'in menajeri Bircan Silan müjdeli haberi duyurdu. 79 yaşındaki emektar oyuncu Fatma Girik 5 günlük tedavinin ardından taburcu oldu.

Bircan Silan beklenen mutlu haberi verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Silan, "Canım Fatma Girik 5 günün sonunda hastaneden çıkıyor… "herşey bundan böyle daha güzel olacak" sen çok yaşa hep çok iyi ol Fatom benim" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın yıldızlarından biri olan Fatma Girik herkesi çok korkutmuştu. Neyse ki usta oyuncudan güzel haber geldi. Filmleri ile unutulmaz işlere imza atan Fatma Girik çok sevilen oyunculardan biri. Oyuncunun taburcu olacağı haberi de bu nedenle birçok kişi de sevinç oluşturdu. Emel Sayın, Melek Baykal gibi birçok ünlü isim Bircan Silan'ın paylaşımına yarum yaptı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Fatma Girik evinde dinlenmeye devam edecek.

79 yaşında olan Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyor. Fatma Girik'in annesi Münevver Girik Dukav da hastaneye kaldırılmıştı. 99 yaşında olan Münevver Hanımın yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü biliniyor.

25-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar