Alparslan Büyük Selçuklu 1. bölüm izle

Alparslan Büyük Selçuklu 1. bölüm izle
Alparslan Büyük Selçuklu 1. bölüm izle: Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Alparslan: Büyük Selçuklu 1. bölüm izle: Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 8 Kasım Pazartesi akşamı 1. bölümüyle ekrana geliyor. TRT 1'den ekrana gelecek Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi Akli Film imzasıyla ekrana taşınıyor. Selçuklu dönemine ait diziler son hızıyla devam ediyor. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi TRT 1'in belki de bu sezon en çok beklenti içerisinde olduğu dizisi konumunda. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümü milyonlarca izleyici tarafından takip edilecek. Merakla beklenen dizinin ilk bölümünü online, tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Alparslan: Büyük Selçuklu 1. bölüm izle

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açan Büyük Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan'ı Baruş Arduç canlandıracak. Uzun zamandır merakla beklenen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde birbirinden önemli isimler rol alıyor. Barış Arduç'un yanı sıra Fahriye Evcen, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca, Yurdaer Okur ve Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde de aynı karakterle karşımıza çıkan Mehmet Özgür oyuncu kadrosunda yer alıyor. TRT 1'de Diriliş Ertuğrul ile başlayan tarihi dizi furyası şimdi de Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle devam ediyor. Merakla bekledikleri dizinin ilk bölümü için geri sayımdaki izleyiciler bölümü hangi adresten izleyebileceklerini de merak ediyor. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 1. bölüm tek parça ve full HD izlemek için bağlantının üzerine tıklayın.

Alparslan: Büyük Selçuklu 1. bölüm özeti

Herkes Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey'in hangi veliahtını seçeceği günü beklemektedir. O gün geldiğinde ise Sultan, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiğini öğrenir. Sonrasında ise Andolu'ya sefer başlatır. Seferde ise Selçuklu Melikleri, beklenmedik bir suikaste kurban gider. Saldırının izlerini takip eden Alparslan ise ilginç bir yerde kendini bulur. İzlerin kendisini getirdiği yerde, tutsak düşen Akça ile karşılaşır ve onu kurtarır. Böylece bir aşk hikayesi başlamış olur. Akça'nın baş döndüren güzelliğinin ardında pek çok sır vardır. Bizans cephesinde alınan hatalı kararların ardından Selçuklu Sultanı Tuğrul savaş kararı alır. Böylece Alpaslan'ın Anadolu'nun kapılarını açacağı destanın ilk adımı atılmış olur. 

08-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar