MasterChef Türkiye’de Şok Veda

MasterChef Türkiye’de Şok Veda
Tv 8’in sevilen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. Yarışmaya iddialı isim veda etti.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği yemek yarışma programı MasterChef Türkiye tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının yarışmaya veda ettiği ve kalan yarışmacıların hedefe bir adım daha yaklaştığı MasterChef Türkiye’de geçtiğimiz hafta da heyecanlı günler geçirildi. Artık yarışmacıların hedefe doru adım adım yaklaştığı günlerde elenmemek için her şeylerini ortaya koyan yarışmacılar bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Şu ana kadar iddialı pek çok ismin yarışmaya veda ettiği programda dün akşam da yine iddialı ve başarılı bir yarışmacı elenmekten kurtulamadı. Eleme potasında yer alan Pelin, Emre, Burcu, Dilara, Mert ve Hasan’ın arasından bu hafta yarışmaya veda eden isim Emre oldu.

Emre Yarışmaya Veda Etti

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği yarışma programı MasterChef Türkiye’de bu hafta da bir isim daha yarışmaya veda etti. Artık sonlara doğru gidilen yarışmada bu hafta birbirinden iddialı isimler eleme potasında yer aldı. Pelin, Emre, Burcu, Dilara, Mert ve Hasan arasında kıran kırana geçen eleme gecesinde son ikiye kalan isimler ise Eme ve Pelin oldu. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonunda Danilo Şef’in dalgalar adlı tabağını en daha az başarılı yapan isim olarak Emre belirlendi. Pelin’in tabağında da sorunlar olduğu ancak Emre’nin tabağında eksik malzeme olduğu için Pelin’den geriye kaldığı belirtilerek yarışmanın bu hafta elenen ismi iddialı isimlerden biri olan Emre oldu.

Gözyaşlarını Tutamadı

MasterChef Türkiye’ye veda eden iddialı isim Emre elendiğini duyunca oldukça üzüldü ve yaptığı açıklamalar sırasında ise gözyaşlarını tutamadı. Şeflerin elendiği için oldukça üzüldükleri Emre yaptığı açıklamada “buraya başvurmadan önce kendimi dağıtmıştım. Buraya gelmek için 6 ay hazırlandım. Toparlandım, eski Emre’den eser kalmadı. Ama ister istemez duygusallık oluyor. Buraya gelmek hep hayalimdi. Burada olmak gurur verici bir şey. Tadında bıraktım. Ne kadar arkadaş olsa da burada bazen insan çok yanız hissediyor. Ailemle konuşmaya ihtiyacım oluyor. Kafamı toparlayamadım, bahane değil” ifadelerini kullandı. Emre her yarışmada küçük oğlunun resmini tezgahın üzerine koyarak yarışmaya katılıyordu ve son yarışmada oğlunun resmini evde unuttuğunu belirtti.

08-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar