Altın Kelebek’te En İyi Erkek ve Kadın Oyuncu Kim Oldu?

Altın Kelebek’te En İyi Erkek ve Kadın Oyuncu Kim Oldu?
Televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi oyuncular belirlendi. Peki en iyi erkek, kadın ödüllerini hangi oyuncular aldı? İşte cevabı!

Televizyon dünyasının en önemli ödülleri arasında yer alan ve her yıl düzenlenen Altın kelebek Ödülleri bu yıl 46. Sefer düzenlendi ve 46. Kez ödüller sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Ünlü oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel’in üstlendiği ve Kanal D ekranlarında yayınlanan ödül töreninde en iyi erkek ve kadın oyuncularla diğer ödüller sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ve belirlenen adaylar arasından Hürriyet Gazetesi okurları tarafından seçilen Altın Kelebek’te 2020’nin en iyileri ödüllerine kavuştu. En iyi erkek oyuncu olarak Taner ölmez’in, en iyi kadın oyuncu olarak da Ebru şahin’in seçildiği ödül töreninin ve kazanların detayları haberimizde!

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü Taner Ölmez’in!

Bu yıl 46.sı düzenlenen ve televizyon ve müzik dünyasında en iyilerin belirlendiği Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. En iyi erkek oyuncu ödülüne geçtiğimiz sezon Fox Tv’de yayınlanmaya başlayana ve seyircinin büyük beğenisini kazanan reyting rekortmeni dizi Mucize Doktor’da Doktor Ali Vefa karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran başarılı oyuncu Taner Ölmez layık görüldü. Taner Ölmez’e ödülü getiren Mucize Doktor’daki otizm sendromlu bir doktor olan Doktor Ali vefa karakteriyle göstermiş olduğu üstün performans sebebiyle layık görüldü.

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Ebru Şahin’e Gitti!

Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve bu yıl 46.sı düzenlenen Altın Kelebek ödüllernde en iyi kadın oyuncu ödülüne Atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve kanalın en çok seyredilen ve reyting rekorları kıran başarılı dizisi Hercai’nin başarılı oyuncusu Ebru Şahin layık görüldü. Dizide canlandırdığı Reyyan karakteriyle iki sezondur seyircinin heyecanla ve beğenerek izlediği Hercai’de rol alan Ebru Şahin böylece 46. Sı düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinde en iyi kadın oyuncu seçilmeyi başardı.

Ödül Alan Diğer Oyuncular Kimler?

Altın kelebek’in bu yıl 46. Sı düzenlenen ödül töreninde ödül kazanan en iyi oyuncular şöyle sıralandı.

-          En İyi Erkek Oyuncu Ödülü: Taner Ölmez

-          En İyi Kadın Oyuncu Ödülü: Ebru Şahin

-          Yıldızı parlayanlar: Ebru şahin, İlayda Alişan, Alina Boz

-          En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu: Ecem Erkek

-          En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncusu: Onur Buldu

-          En İyi Çocuk Oyuncu: Ebrar Demirbilek

05-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar