Ödül Töreninde Emrah’tan oğluna büyük ayıp!

Ödül Töreninde Emrah’tan oğluna büyük ayıp!
Sanatçılar için saygınlık ünvanı olan Altın kelebek Ödül töreni bu yıl bir skandala imza attı. Hayranlarını şoke eden Emrah kimi görmezden geldi, neden böyle yaptı?

Sanatçılar için saygınlık ünvanı olan Altın kelebek Ödül töreni bu yıl bir skandala imza attı. Meslek hayatının 36. Yılında Başarı ödülü layık görülen şarkıcı Emrah, oğlu Tayfun'a büyük ayıp etti. Hayranlarını şoke eden Emrah kimi görmezden geldi, neden böyle yaptı? haberimizde. Şimdi detaylar

Ödül Töreninde Emrah’tan oğluna büyük ayıp!

Geçtiğimiz pazar akşamı çok özel ve prestijli bir tören vardı. Sanatçılar için anlamlı bu tören 5. Altın Kelebek Ödül Töreniydi. Ödül verilen sanatçılardan biri de henüz 14 yaşında meşhur olan ve sanat hayatında 36. Yılını yaşayan Emrah oldu. Ödülünü alan ve duygularını ifade eden Emrah, 3 çocuğundan sadece ikisini dile getirerek görmezden geldiği oğlu Tayfun’u es geçti. Sanatçının bu hareketi hemen sosyal medyaya düştü ve yıllardır kendisiyle konuşmak için çırpınan Tayfun’a binlerce destek geldi.

Kimsenin vebalini alma!

5 Temmuz 2020 Pazar gecesi sanatçılar için heyecanlı bir gündü. Çünkü 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulmuştu. Dile kolay tam 46 yıldır düzenlenen ödül töreni sanatçılar için anlamlı ve özel bir törendir. Kültür, sanat, televizyon ve müzik dünyasını yakından ilgilendiren 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu yıl biraz farklı yapıldı. Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs nedeniyle ilk kez farklı bir konseptle yapılan törende ödüle layık görülenler ödüllerini evlerinde ya da ofislerinde aldı.

Hande Yener, Kerem Alışık, Demet Akbağ, Emrah ve Serhat Hacıpaşalıoğlu bu yıl Altın Kelebek Başarı Ödülü'nü layık görülen sanatçılardı. Meslek hayatındaki 36'ncı yılını kutlayan Emrah, ödülünü aldıktan sonra duygularını şu cümlelerle dile getirdi. "Onurluyum, gururluyum, mutluyum. Hürriyet okurlarına bana bu ödülü layık gördükleri için mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Ödül dolabımda özel bir yeri var. Bu ödülü oğlum Elyesa ve kızım Eleysa'ya ithaf ediyorum"

Kıyamet Koptu!

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Emrah'ın 3 çocuğundan ikisini sayıp büyük oğlu Tayfun’u yok sayması herkesi hayrete düşürdü. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken büyük oğlu Tayfun Erdoğan'dan tepki gecikmedi.

Survivor 2020’de yarışmıştı

Tayfun Erdoğan’ı herkes tanır. Yaklaşık 30 yıldır Emrah’ın kabul etmediği oğlu olarak bilinir. Yıllar süren dava sonunda Emrah, Tayfun Erdoğan’ı oğlu olarak kabul etmek zorunda kalmıştır. Survivor 2020’de yarışan ve sürekli babası Emrah ile barışmak isteğini yineleyen Tayfun bu emeline yine kavuşmadı. İki erkek bir kız çocuğu bulunan Emrah, başka bir kadından olan büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yıllardır konuşmuyor. Uzun süredir babasıyla arasındaki buzları eritmek için çaba sarf eden Tayfun Erdoğan, babasının bu açıklamasının ardından harekete geçti. Instagram hesabından paylaşım yapan Tayfun, "Kimsenin vebalini alma" diyerek Emrah’a sitem etti. Tayfun’un bu paylaşımı binlerce destek aldı.

08-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar