Fatih Portakal “Oyunuzun bir parçası olmak istemiyorum” dedi ve adaylıktan çekildi

Fatih Portakal “Oyunuzun bir parçası olmak istemiyorum” dedi ve adaylıktan çekildi
Fatih Portakal “Oyunuzun bir parçası olmak istemiyorum” dedi ve adaylıktan çekildi. Neydi Fatih Portakalı bu denli sinirlendiren olayı ve detayları haberimizde

Kendine has haber sunuşuyla dikkat çeken Fatih Portakal yine adından söz ettirmeyi başardı değerli canlitv takipçileri. Sıradışı çıkışları ve sivri dilli oluşuyla sık sık gündem olan Fatih Portakal “Oyunuzun bir parçası olmak istemiyorum” dedi ve adaylıktan çekildi. Neydi Fatih Portakalı bu denli sinirlendiren olayı ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Fatih Portakal “Oyunuzun bir parçası olmak istemiyorum” dedi ve adaylıktan çekildi

Muhalif tavrını hemen her yerde sürdüren başarılı sunucu Fatih Portakal bir başka sunucu Didem Arslan Yılmaz’a destek verdi ve aday gösterildiği Altın Kelebek Ödülü adaylığından çekildiğini duyurdu. Her şey Habertürk TV sunucusu Didem Arslan’ın tiyatro çıkışıyla başladı. Habertürk Tv’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı adlı programı sunan Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek Ödül Töreni için “tiyatro” ifadesini kullanarak aday gösterildiği Altın Kelebek Ödülünden çekildi. Neden olarak da ödüllerin şaibeli olarak verildiğini ileri süren Didem Arslan Yılmaz’a destek meslektaşı Fatih Portakal’dan geldi. Sunucu arkadaşına destek veren FOX Ana Haber bülteninin sunucusu Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşaımla Altın Kelebek Ödül’ü adaylığından çekildiğini deklara etti.

Olay nasıl gelişti

Olayın fitilini Didem Arslan ateşledi. Habertürk programcısı Didem Arslan Yılmaz kendisine ait sosyal medya hesabından oldukça sert ifadeler kullanarak Altın Jkelebek Ödüllerini protesto etti. ”Altın kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda “tartışmalı” ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları “önceden belli olduğu” tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem.”

Bir tepki de Fatih Portakal’dan

Paylaşım sosyal medyada bomba etkisine yol açtı. Destek verenler kadar eleştirler de çoktu. Gece saatlerinde kendine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Portakal, meslektaşı Didem Arslan’ın yorumuna benzer ifadeler kullandı. Gazetecilik sorumluluğuyla paylaşımı canlitv takipçileri için aynen yayınlıyoruz. “#Altınkelebek’e aday adayi olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Aslan’ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarim. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum”

Didem Arslan Yılmaz’ın ve Fatih Portakal’ın protesto ettiği Altın Kelebek Ödüllerinin şaibeli olup olmadığını okuyucularımızın tajkdirine bırakarak Fatih Portakal’ı tanıyalım

Kimdir Fatih Portakal?

Aydın Nazilli doğumlu Portakal, uzun yılardır FoxTv kanalında ana haber sunucusu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce Bölümünü bitirse de mesleğini yapmaya fırsat bulamadı.  1994 yılında Avustralya'da yüksek lisansını tamamlayan Fatih Portakal, ünlü bir restorandan teklif alarak restoranı işletti. 1997 yılında Türkiye'ye dönerek Star Tv’de muhabirliğe başladı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifiyle Kanal D'ye transfer oldu. 2010 yılında FOX'a geçti ve Çalar Saat programını sundu. 6 yıldır başarıyla sürdürdüğü haber*yorum karışımı ana haber sunuculuğu ona ödül de getirdi. Kaderin garip cilvesine bakın ki şimdi protesto ettiği Altın Kelebek Organizasyonu onu "En İyi Erkek Haber Sunucusu" ödülüyle zirveye taşımıştı. Cesurca sorduğu sorular ve dik duruşuyla takdir toplayan Fatih Portakal’a canlitv olarak başarılar diliyoruz.

03-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar