Ameliyat olan Seren Serengil ile ilgili ilk açıklama geldi

Ameliyat olan Seren Serengil ile ilgili ilk açıklama geldi
Ameliyat olan Seren Serengil ile ilgili ilk açıklama geldi. Seren Serengil ameliyatı. Seren Serengil son durumu. Seren Serengil kimdir?

Ameliyat olan Seren Serengil ile ilgili ilk açıklama geldi. Seren Serengil ameliyatı. Seren Serengil son durumu. Seren Serengil kimdir? Seren Serengil kaç kilo verdi? Seren Serengil sevgilisi kimdir? Seren Serengil hastalığı nedir? Seren Serengil kimdir?

Geçtiğimiz aylarda zayıflamak için operasyon geçiren ancak daha sonrasında sağlık durumunun kötüye gitmesi ile kontrolsüzce kilo vermeye devam eden Seren Serengil, bugün ameliyat oldu. uzun zamandır damping sendromu ile başa çıkmaya çalışan Seren Serengil, bugün ameliyat masasına oturdu. 

Halk arasında manken hastalığı olarak bilinen damping hastalığına yakalanan Seren Serengil, uzun süredir sağlık problemleri ile uğraşmakta. Her geçen gün dah da zayıflayan ünlü isim, bugün ameliyat masasına oturdu. Bu zor gnünde arkadaşı Mustafa Tohma ise bir an olsun yanında ayrılmadı. Ameliyat sonrası Seren Serengil'in son durumu ile ilgili açıklama yapan Tohma,

'Merak eden soran herkese şunu söyleyeyim. Seren çok ağır bir dönem geçirdi belki sizlere yansıtmayı sevmediğinden hep neşeli haline rastladınız. Sayfasında çünkü o hiçbir zaman yaşadığı durumdan faydalanmayı isteyen biri olmadı. Son bir aydır gece gündüz neredeyse teknede de hep yattı film seyretti. Ağrıları çok fazlaydı. Böbrek ve safra kesesi çalışmayacak duruma gelmişti. Bir de geri dönüşüm ameliyatını olması gerekiyordu. Bir ay önce Haberal hocamızın denetiminde hastanesinde yapılan tetkikler sonucu bağırsağının olması gerekenden daha kısa olduğu için damping sendromunun olduğu ve geçmesinin ve kilo almasının vücut direnci ve bağışıklı sisteminin kuvvetlenmesinin ameliyat öncesi gerektiğini söylemişti. Safra kesesi alınacak bağırsak ameliyatı beraber bir ara olacaktı bu ayında sonunda... Fakat Seren'in karaciğer değerlerinin birdenbire çok yüksek çıkması ve siroza çevirebilme ihtimali onun vücut denge ve değerlerinin yerine gelmesini beklenmeden derhal ameliyat olma zaruretini doğurdu. İki ameliyatı aynı anda vücudu kaldıramayacağından ilk safra kesesi alındı. İkinci ameliyatı da vücut biraz daha toparlanınca kan değerlerini yerine gelince olacak. Şu an iyi... Siz sevenlerinin duasıyla daha da iyi olacak. Teşekkür ederiz' sözlerini kullandı.

Seren Serengil kimdir?

6 Nisan 1971 yılında dünyaya gelen Seren Seregil, İstanbul doğumludur. Ünlü oyuncu Öztürk Serengil'in kızı olan Seren Serengil, 16 yaşında profesyonel olarak sahne kariyerine başlayan Seren Serengil, ilk olarak Başka Olur Ağaların Düğünü adlı dizide rol almıştır. Sarhoş, Alev Gibi Bir Kız, Yasak Sokaklar, Belalım Benim, Şükran Büfe, Şaşkın Assolist gibi oldukça başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol alan Seren Serengil'in bir çok albümü ve tv programı bulunmaktadır.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar