Şahan Gökbakar youtube'da yayınlanan videolar için harekete geçti!

Şahan Gökbakar youtube'da yayınlanan videolar için harekete geçti!
Şahan Gökbakar youtube'da yayınlanan videolar için harekete geçti! Şahan Gökbakar orman yangınları ile mücadelede yayınladığı videolar ile ilgili telif attı.

Şahan Gökbakar youtube'da yayınlanan videolar için harekete geçti! Şahan Gökbakar orman yangınları ile mücadelede yayınladığı videolar ile ilgili telif attı. Şahan Gökbakar, kendi videolarını youtube hesaparındaki yayınlar ile harekete geçti. Şahan Gökbakar orman yangınları için yayınladığı videolar. Şahan Gökbakar ne kadar yardım topladı. Şahan Gökbakar, youtube'da ki videoların gelirleri için harekete geçti. Şahan Gökbakar kimdir? Şahan Gökbakar sinema filmleri.

Başta Marmaris olmak üzere ülkenin bir çok yerinde meydana gelen orman yangınları hemen herkesi etki altına almıştı. Özellikle yangın bölgelerinde yaşayan halk ve hayvanlar bu durumdan en çok etkilenenler oldu. Hayvanların bir kısmı telef olurken, insanlar evlerini kaybetti. Bu durumda ülkenin bir çok yerinden yardım kampanyaları ile yangın bölgelerine destek gönderildi. Bu durumda ünlü komedyen Şahan Gökbakar, devam eden yangın bölgelerine giderek sosyal medya hesabından canlı yayın açarak acil müdahele gerektiğini belirtmişti. Canla başla mücadele eden ünlü isim, yangın bölgelerine acil destek gelmesini ve bölgede ki ihtiyaç listelerini oluşturmuştu. Ancak bunu sadece sosyal medya hesabından yapan Şahan Gökbakar, bazı youtube hesaplarının kendi kanallarında yayınlaması üzeirine ünlü isim harekete geçti.

Orman yangınları ile mücadele de sosyal medya hessabında canlı yayın açarak yardım toplayan Şahan Gökbakar, pek çok youtube kanalında izinsi bir şekilde videolarının yayınlandığını ve bunların hemen hepsine telif attığını, bu videolar için toplanan yardımlar ile ilgili haksız kazanç olduğunu söyledi.

Şahan Gökbakar, canlı yayınlarını youtube kanalında yayınlayan ve bu kanalların gelirlerini yangında mağdur olan vatandaşlar için kullanılacağını belirtti. Ünlü komedyen yaptığı açıklamada, 'elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek' sözlerini kullandı.

Ünlü komedyen yaptığı açıklamada,

'Yangınların başından beri kamuyounu bilgilendirmek için Instagram sayfamdan canlı yayınlar yaptım. Bu videoları kendi YouTube sayfama koymadım. Fakat bu videoları kendi kişisel yada haber sayfalarında yayınlayanlar oldu ve gelir elde ettiklerini fark ettik. Milyonlar defa izlenmiş videolar.

Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiginiz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük.

İnsanların videolarını kaldırmıyoruz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak.' sözlerini kullandı.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar