Anadolu Efes – Zenit (Canlı İzle)

Anadolu Efes – Zenit (Canlı İzle)
Turkish Airlines EuroLeague’de oynanacak olan ve temsilcimiz Anadolu Efes’le Zenit St. Petersburg arasındaki maç hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacak? İşte cevabı!

Bu akşam sporseverler için heyecanın tam anlamıyla tavan yapacağı bir akşam olacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 2020 Avrupa Futbol şampiyonası H Grubunda Türkiye İzlanda arasındaki maç kadar, Turkish Airlines EuroLeague’de oynanacak olan ve temsilcimiz Anadolu Efes’le Zenit St. Petersburg arasındaki maçta sporseverler için heyecanın tavan yapacağı bir maç olacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan sekizinci hafta mücadelesi bu akşam 20.30’da başlayacak. Anadolu Efes, Panathinaikos mağlubiyetinin ardından Olympiacos deplasmanından galibiyetle dönen temsilcimiz Zenit’le oynayacağı maçla yeniden bir çıkış yakalama peşinde olacak.

Anadolu Efes – Zenit St. Petersburg Maçı Hangi Kanalda?

Heyecan fırtınasının eseceği bu akşamın büyük mücadelelerinden biri Anadolu Efes ile Zenit arasında saat 20.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı yerinden takip edemeyecekler heyecanla maçın hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladılar. Özellikle Olympiacos karşılaşmasından sonra daha bir heyecanlı hale gelen maçın yayıncı kanalı belli oldu. Basketbol severlerin heyecanla beklediği maç beIN Sports Haber tarafından saat 20.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’ndan naklen yayınlanacak. Maçın şifresiz yayınlanacağını açıklayan kanal akşam basketbol severlerin heyecanla takip edeceği kanal olacak.

Anadolu Efes’in Eurolegue’deki Durumu!

Eurolegue kötü bir başlangıç yapan ve bu durumu düzeltmek isteyen Anadolu Efes 8. Haftada beş galibiyet alırken rakibi Zenit iki galibiyet almış durumda. Avrupa’da 666. Karşılaşmasına çıkacak olan Anadolu Efes bu karşılaşmayı kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Lacivert – Beyazlı ekip Avrupa’da oynadığı 665 karşılaşmadan 369 galibiyetle ayrılırken bu karşılaşmaların 296’sından da yenilgiyle ayrıldı. Ergin Ataman’ın başantranörlüğünü yaptığı Anadolu Efes, 2001 – 2002’den bu yana katıldığı THY Avrupa Liginde ise418. Maçını oynayacak. Anadolu efes ile Zenit takımları Avrupa Kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek.

İki Takımın İstatistik Bilgisi!

Avrupa Kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek olan Anadolu Efes ile Zenit takımlarının istatistik bilgileri aşağıdaki gibi yer alıyor. Anadolu Efes Euroleague’de 81.42 sayı ortalamasıyla mücadele ederken, Rus ekibi Zenit 72.7’lik bir sayı ortalaması tutturmuş durumda. Anadolu Efes’te en skorer oyuncu 18.7’lik sayı ortalamasıyla Shane Larkin olurken, Zenit’te ise Mateusz Ponitka 10.7’lik sayı ortalamasıyla takımını sırtlıyor. Bu büyük mücadeleyi takip etmek isteyenler akşam saat 20.30’da beIN Sports Haber’i takip edebilirler.

14-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar