Angelina Jolie kadınlar için arılarla poz verdi!

Angelina Jolie kadınlar için arılarla poz verdi!
Angelina Jolie kadınlar için arılarla poz verdi. Angelina Jolie poz verdi. Angelina Jolie 'nin sosyal sorumluluk projeleri.

Angelina Jolie kadınlar için arılarla poz verdi. Angelina Jolie kadınlar için kamera karşısına geçti. Angelina Jolie arılarla proje verdi. Angelina Jolie kimdir? Angelina Jolie arı projesi. Angelina Jolie sosyal sorumluluk projeleri.

Dahil olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile gündemegelen Angelina Jolie, bu seferde kadınlar için kamera karşısına geçti. Arılarla verdiği pozlar ile görüntülenen Angelina Jolie, magazin dünyasının gündemine oturdu. Peki Angelina Jolie arı projesi nedir? Angelina Jolie yeni projesi nedir? Angelina Jolie arılı pozu.
Angelina Jolie, Fransa'da gerçekleştirilen bir çalışmanın tanıtımı için kamera karşısına geçti. Yapılan çalışmada o bölgede 5 yıl içerisinde 50 kadının arıcı olarak yetiştirilmesi hedeflenmekte. Hedefler arasında ise 2 bin 500 arı kovanı oluştrulurken, 125 milyon arı yetiştirilmesi yer almakta. 
Angelina Jolie'nin yer aldığı tanıtımda  İtalya, Rusya, Kamboçya, Ruanda, Etiyopya, Çin ve Slovenya gibi ülkeler yer almakta. Angelina Jolie'nin verdiği pozlarda 18 dakikalık bir çekim gerçekleştirildi. Angelina Jolie, hiç hareket etmeden 18 dakika boyunca kamera karşısında yer aldı. Sette yer alan diğer görevliler ise arıların sokmaması için koruyucu kıyefet giydi. Angelina Jolie, katıldığı sosyal sorumluluk projesinde kadınların geçim kaynaklarını geliştirmesi hedefleniyor. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği elçisi olan Jolie, bunların dışında mülteci kamplarına ettiği yardımlar ve ziyaretler ile tanınmakta.

Angelina Jolie kimdir?
4 Haziran 1975 yılında dünyaya gelen Angelina Jolie, Los Angeles doğumludur. Amerikalı oyuncu olan Angelina Jolie, film yapımcısı ve hayırsever olarak tanınmakta. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan Angelina Jolie, daha önce bir çok kez dünyanın en çekici isimleri arasında yer almıştır. İlk olarak Cyborg 3 ile oyunculuğa adım atan Angelina Jolie, Hackers filmi ile de ilk başrolde oynamıştır. Hollywood'un en çok tanınan oyuncuları arasında yer alan Angelina Jolie, 2014 yılında Brad Pitt ile dünya evine girerek magazin dünyasının en çok konuşulanları arasında yer almıştır. 3 biyolojik çocuğu olan Angelina Jolie'nin 3 tane de evlatlık çocuğu vardır. Günümüzde ise kadın girişimler için düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde yer almaktadır.

21-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar