Kahraman Babam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kahraman Babam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Show Tv ekranlarında ilk bölümü mart ayında yayınlanan ancak daha sonra yaz sezonuna ertelenen Kahraman Babam Dizisinin yayın tarihi belli oldu

Yaz sezonu dizileri bir bir seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Artık her şey hazır, bölümler çekildi, kurgular yapıldı. Artık her şey hazır ve uzun süredir üzerlerinde çalışılan yapımlar en büyük merci olan seyircinin huzuruna çıkmaya hazır. Artık söz sırası seyircide. Beğenecek ya da beğenmeyecek, reytingler iyi olacak ya da olmayacak. Sonunda tüm diziler hazırlandı ve yayın odasına teslim edildi. Artık son saymaya başlandı. En az kanallar kadar, yapım şirketleri kadar oyuncular ve set çalışanları da heyecanlı. Ancak bir de başlayıp ara veren ve yeniden başlayacak diziler var. Bunlardan biri olan ve ilk adı Kırmızı Kamyon olan ancak yaz sezonu için adı değişerek Kahraman Babam’a dönüşen Show Tv’nin iddialı dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Mart ayında ilk bölümü ekrana gelen ve ancak daha sonra ara verilen iddialı dizi yeniden ekrana gelmeye hazır.

Kırmızı Kamyon = Kahraman Babam 14 Haziran Pazartesi Ekranda

Show Tv ekranlarında ilk bölümü Mart ayında ekrana gelen ancak reytinglerinin düşüklüğü sebebiyle yayın tarihi ertelenerek yaz sezonuna alınan ve ilk adı Kırmızı Kamyon olan ve sonra adı değişerek Kahraman Babam’a dönüşen yapım için son saymaya başlandı. 10. Ev tarafından hazırlanan ve itfaiyecilerin mesleki ve özel hayatlarını anlatan ve bu yönüyle ilk olan Kahraman Babam yeniden ekranlara geliyor. Reytinglerinin düşüklüğü sebebiyle yayınına ara veren Kahraman Babam 14 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da yeniden ekranlara dönüyor. İlk bölümüyle yeniden ekranda olacak dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Kanalında çok güvendiği Kahraman Babam dizisi bu sefer nasıl bir sonuç alacak merakla bekleniyor.

Kahraman Babam Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Show Tv ekranlarında 14 Haziran akşamı yeniden ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kahraman Babam adlı dizi Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Dizi itfaiyecilerin hayatını, yangınlara nasıl müdahale ettiklerini, başkalarının hayatları için kendi hayatlarını nasıl tehlikeye attıklarının hikayesini anlatıyor. Aynı zamanda dizi itfaiyecilerin özel hayatlarına da değinerek neler yaşadıklarını aşklarını ve acılarını dile getiriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Ebrar Alya Demirbilek gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin ilk bölüm yayın tarihi 14 Haziran Pazartesi akşamı olarak belirlendi.

21-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar