Anıl Tetik Üç Kız Kardeş Dizisinde

Anıl Tetik Üç Kız Kardeş Dizisinde
Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinde flaş bir oyuncu değişikliği yaşandı ve Hakan karakteri için Anıl Tetik’le anlaşıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle Salı akşamı ekrana gelen Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. İclal Aydın’ın kitabından dizi olarak televizyona uyarlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş yayınlanan ilk bölümü sektörün önde gelenlerinden tam not aldı. Seyirci tarafından da oldukça beğenilen Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda flaş bir değişiklik yaşandı ve dizinin 3. Bölümünden itibaren genç ve başarılı oyuncu Anıl Tetik’in rol alacağı öğrenildi.

Anıl Tetik (Hakan) Üç Kız Kardeş Dizisinde

Süreç Film tarafından hazırlanan ve ilk bölümü Salı akşamı yayınlanan Üç Kız kardeş dizisi Kanal D’nin büyük umut bağladığı yapım olarak ekrana gelmeye başladı. Dizi İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlandı. Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hakan karakteri için anlaşılan Mert Özcan ile son anda bir ayrılık yaşandı ve bu oyuncunun yerine flaş bir isimle anlaşıldı. Dizide Hakan karakterini Anıl Tetik’in canlandıracağı ve genç ismin dizinin 3. Bölümünden itibaren kadroya dahil olacağı öğrenildi. Bu değişikliğin sebebinin ne olduğu ise öğrenilemedi.  Genç oyuncunun Hakan karakteri ile uzun bir aradan sonra yeniden setlere döneceği öğrenildi. Üç Kız Kardeş her Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Anıl Tetik Kimdir?

Bir dönem adını fenomen yarışma programı Survivor’la da duyuran genç ve başarılı isimlerden Anıl tetik 1 Temmuz 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim daha sonra pek çok farklı alanda kendini göstermiştir. Oyunculuğa ilk olarak Alemin Kralı adlı yapımla başlayan Anıl Tetik’in rol aldığı projeler arasında, Tek Yürek, Kızlarım İçin, Hayat Bazen Tatlıdır, Görümce ve Alemin Kralı bulunmaktadır.

26-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar