Annemizi Saklarken Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Annemizi Saklarken Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu
Hekimoğlu dizisin yapım şirketinden yeni ve iddialı bir dizi daha geliyor. Annemizi Saklarken adlı dizi yakında sete inerek çekimlere başlayacak.

Pek çok yeni dizinin yayına başladığı Eylül 2021 sezonunda televizyon kanalları seyircinin ilgisini kendi ekranına çekmek için yeni çalışmaları da devam ettiriyor. Sezona başlan yeni diziler reyting savaşının içinde kıyasıya bir mücadele verirken ve ekranda kalmaya çalışırken kanallar her ihtimali düşünerek final yapacak dizilerin yerine ve boş olan yayın akışlarına yeni dizileri yetiştirmek için yapım şirketleriyle yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Hazırlıkları devam eden ve yakında sete çıkması beklenen yeni dizlerden biri de Annemizi Saklarken adını taşıyor. Geçtiğimiz sezon Hekimoğlu Dizisi’nin yapımcılığını üstlenen Ojo Pictures tarafından hazırlanan dizinin Star Tv’de ekrana gelmesi bekleniyor. Halen cast çalışmalarını devam ettiren dizinin başrol oyuncuları ise belli oldu.

Annemizi Saklarken Başrol Oyuncuları Kim?

Geçtiğimiz sezon bir kesim seyircinin heyecanla ve adete tutkuyla takip ettiği Hekimoğlu dizisinin yapımcılığını yapan Ojo Pictures’in bu sezon ekranlarda henüz bir dizisi yayında bulunmuyor ancak yapım şirketi yeni bir diziyi yayına hazırlıyor. Star Tv’de ekranlara gelmesi beklenen dizinin cast çalışmalarına devam eden şirket ilk olarak Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hande Doğandemir, Ece Yaşar ve Hatice Aslan gibi usta ve ünlü isimlerle anlaşmaya vardı. Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin en geç iki hafta içinde sete inerek çekimlere başlaması bekleniyor.

Annemizi Saklarken Konusu Ne

Başrollerinde Ece Yaşar, Hande Doğandemir ve Kutsi’nin rol aldığı Ojo Pictures tarafından hazırlıkları süren Annemizi Saklarken dizisi en geç iki hafta içinde sete çıkacak. Dizi bir dram dizisi olarak ele alınırken oldukça dikkat çekici bir hikayesi bulunuyor. Annelik kutsaldır ama her anne, anne değildir sloganıyla yayın hayatına başlayacak dizide henüz çocuk sayılacak bir yaşta anne olup ilk bebeğini kucağına alan, ardından da iki çocuk daha dünyaya getiren Handan’ın etkileyici ve dram dolu hikayesi ele alınacak. Özellikle oyuncu kadrosundaki ünlü isimlerle dikkat çeken dizide başrol oynayacak Ece Yaşar son olarak Çukur dizisinde Karaca karakterini canlandırmış ve seyirci tarafından çok sevilmişti. Annemizi saklarken adlı dizinin yakın zamanda Star Tv’de ekrana gelmesi bekleniyor.

20-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar