Bir Dizi Daha Erken Final Kararı Aldı

Bir Dizi Daha Erken Final Kararı Aldı
Bu sezon başlayan dizilerden biri olan ve reytinglerde bekleneni veremeyen bir dizi daha final kararı aldı. Star Tv’nin Annemizi Saklarken adlı dizisi 8. Bölümde final yapacak.

Bu sezon tam anlamıyla ekranlarda dizi kıyımı yaşanıyor. Bu sezon televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan onlarca yapımdan ne yazık ki birkaç tanesi dışında başarıyı yakalayan olamadı. Kanallar büyük emek ve çabalarla ekrana getirdiği yapımlardan istedikleri verimi alamayınca da ister istemez daha fazla zarar etmemek için bu yapımların erken final yapmasına karar verdi. Bu sezon en çok Fox Tv, Show Tv ve Star Tv yeni başlayan yapımların erken final yapmasına karar veren kanallar oldu. Birçok projenin erken finalle ekranlara veda ettiği sezonda yeni bir dizinin daha sona ereceği öğrenildi. Henüz ekrana yeni gelmeye başlayan ve Star tv ekranlarında yayınlanan Ojo Pictures yapımı Annemizi Saklarken adlı dizinin de erken final yapmasına karar verildi.

Annemizi Saklarken Final Yapıyor

Ojo Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Annemizi saklarken adlı dizinin final yapacağı öğrenildi. Henüz 7 bölüm yayınlanan dizinin bugüne kadar elde ettiği reytinglerinin istenilen seviyede olmaması sebebiyle bu kararın alındığı ortaya çıktı. Çarşamba akşamları ekrana gelen ve dram türünde işlenen dizi rakiplerinin oldukça gerisinde kalarak kanalını zor durumda bıraktı. Bu duruma daha fazla dayanamayan Star Tv ise dizinin erken bitmesi için karar verdi ve final tarihini açıkladı. Son olarak 19 Ocak Çarşamba akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen dizinin haftaya yayınlanacak 8. Bölümüyle birlikte final yapacağı ve ekranlara veda edeceği öğrenildi. Böylece bu sezon erken final yapan diziler arasına Annemizi Saklarken dizisi de dahil olmuş oldu.

Annemizi Saklarken

Ojo Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Genç yaşında anne olan bir kadının hayatı daha iyi yaşamak için verdiği mücadelenin ele alındığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kutsi, hande Doğandemir, Yeşim ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Barış taşkın ve Zümre Ertürk’ün rol aldığı dizi son bölümüyle son kez Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak. Dizi 26 Ocak Çarşamba akşamı 8. Final bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de. 

21-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar