Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi belli oldu!

Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi belli oldu!
Çukur'un fenomen oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin daha Çukur bitmeden yeni projesi belli oldu. İşte Aras Bulut İynemli (Yamaç)'nin yeni projesi...

Show Tv ekranlarını kasıp kavuran Çukur dizisinin hem yakışıklı hem de başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli başarısına başarı katıyor. Sevilen oyuncu Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı Çukur dizisi bitmeden yeni projesi belli oldu. İşte detaylar..

Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi

Her Pazartesi akşamları saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Çukur dizisinin başarlı oyuncusu Aras Bulut İynemli, son zamanların en gözde erkek oyuncularından biri oldu. Bu zamana kadar gösterdiği performanslar ile yapım şirketlerinin yanı sıra izleyicinin de beğenisini toplayan Aras Bulut İynemli'ye çok sayıda dizi ve film teklifi geldi. Gelen teklifleri değerlendiren yakışıklı oyuncu Çukur Biter Bitmez başka bir sete koşuyor. İki sezondur soluksuz devam eden Çukur dizisinin sezon finali vermesinin hemen ardından yeni bir projede yer alacak. Geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Aras Bulut İynemli'nin yaz sezonun da yer alacağı projenin detayları belli oldu. 

Medyatava'nın önemli isimlerinden Birsen Altuntaş'ın konu ile ilgili yer verdiği habere göre, Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı projenin yaz aylarında çekilmesi bekleniyor.  Aras Bulut İynemli, 03 Medya yapımın imzasını taşıyan “7. Hücredeki Mucize” adlı film için imza aşamasında olduğu öğrenildi. “7. Hücredeki Mucize” adlı projenin Kore’de izlenme rekoru kıran filmden uyarlandığı açıklandı. Kore uyarlaması olan projenin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturacak. Kubilay Tat’ın yazdığı film etkileyici bir baba kız hikâyesini beyazperdeye taşıyacak. Bakalım Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi ne kadar izlenme oranına sahip olacak? 

Çukur'un Akın Koçovalı'sı nihayet belli oldu!

1998 Ankara doğumlu olan Burak Dakak genç yaşta setin tozunu yutmuş birçok projede görev almıştır. Ekranlara ilk olarak 2008 yılında Doğruluk Ekseni isimli yapımla 10 yaşında iken adım atan Burak Dakak dur durak bilmeden sürekli ekranlarda olmayı başarmıştır. Ve son olarak reyting rekortmeni dizi Çukur'da Akın Koçovalı rolünü canlandıracak. Sezon başında yine Show Tv’nin iddialı dizlerinden olan Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Gülperi isimli dizide görev almıştı.

21-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar