Arda ile Omuz Omuza’nın Yeni Bölüm Konuğu Kim?

Arda ile Omuz Omuza’nın Yeni Bölüm Konuğu Kim?
Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen eğlenceli yemek programı Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu oyuncu Ümit Kantarcılar olacak. İşte detaylar!

Televizyonlarda yeni bölüm görmek artık neredeyse imkansız gibi. Yeni bölümü olan yapımlar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azaldı. Evde kaldığımız bu günlerde ülke olarak tek eğlence aracımız televizyonlar da tekrara düşünce koronavirsün bir an önce bitmesi için dualar eder olduk. Ancak bazı programlar yeni bölümlerle ekrana geliyor da az biraz televizyon seyrediyoruz. Bu yapımlardan biri de eğlenceli sunumu ve keyifli sohbetiyle seyirciyle buluşan Kanal D ekranlarında yayınlanan Arda ile Omuz Omuza. Arda ile Omuz Omuza adlı yemek programı Pazar günleri öğlen kuşağının eğlenceli yapımlarından biri. Usta Şef Arda her hafta programa ünlü bir konuk alarak aynı yemeği birlikte yapmaya çalışıyor ve ardından da birbirlerinin yemeğini tadıyorlar. Programın bu hafta ki konuğu ise genç ve başarılı oyuncu Ümit Kantarcılar. İşte detaylar!

Ümit Kantarcılar Arda ile Omuz Omuza’da!

Kanal D’nin başarılı programlarından Pazar günü saat 13.00’da ekrana gelen eğlenceli yemek programı Arda ile Omuz Omuza’da bu haftanın konuğu başarılı ve genç oyuncu Ümit Kantarcılar oldu. Şef Arda Türkmen’le birlikte aynı mutfağının farklı taraflarını kullanarak aynı yemeği yapacaklar. Arda Türkmen’in sesli yönlendirmesiyle yemeği Arda ile benzer şekilde yapmaya çalışacak Ümit Kantarcılar’ın performansı merak edilmeye başlandı. Bu hafta mutfakta adaçaylı tortelini yapmaya çalışacak Ümit Kantarcılar’ın hazırladığı yemeği Şef Arda Türkmen tadarken, Arda Türkmen’in yemeğini ise Ümit Kantarcılar tadacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arda ile Omuz Omuza Ümit Kantarcılar bölümü ile Pazar günü saat 13.00’da.

Ümit Kantarcılar Kimdir?

Usta Şef Arda Türkmen’in hazırlayıp sunduğu Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Ümit Kantarcılar oldu. Ümit Kantarcılar 10 Ekim 1987 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa ortaokul yıllarında tiyatroyla başlayan oyuncu daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu rol aldığı dizilerde yüksek performansıyla dikkatleri çekmiştir. Ümit Kantarcılar’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Vuslat, Kanatsız Kuşlar, Kaçın Kurası, Şehrin Melekleri, Babalar ve Evlatlar, Pis Yedili, Çakıl Taşları, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar, İki Aile, Hayat Türküsü.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar