Arda ile Omuz Omuza’nın Yeni Konuğu Belli Oldu

Arda ile Omuz Omuza’nın Yeni Konuğu Belli Oldu
Kanal D ekranlarında Pazar günleri ekrana gelen ve seyircinin keyifle takip ettiği Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu İsmail demirci oluyor.

Televizyon kanallarının dizilerden fırsat ve yer buldukça yayınladıkları programlar daha çok gün içinde ve hafta sonları ekrana geliyor. Her ne kadar bunların sayısı oldukça az olsa da televizyonculuğa dair seyirciye başarılı yapımlar izletebiliyorlar. Bu yapımlardan biri de uzun süredir Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta sonu pazar günleri ekrana gelen Arda ile Omuz Omuza adlı yemek eğlence programı. Seyircinin pazar günleri ailecek keyifle ve eğlenerek takip ettiği bu program uzun zamandır aynı formatıyla Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Ünlü şef Arda Türkmen’in hazırlayıp sunduğu ve her hafta bir ünlü konukla birlikte seyirci karşısına çıktığı Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ise ünlü ve başarılı oyunculardan biri olan ve şu sıralar İyilik adlı dizide başrol oynayan İsmail Demirci.

İsmail Demirci Arda ile Omuz Omuza’da

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazar günleri saat 13.00’da seyirciyle buluşan Arda ile Omuz Omuza bu hafta yine ünlü bir isimle seyirci karşısına çıkıyor. Arda Türkmen’in sunumuyla ekrana gelen programda bu hafta ünlü ve başarılı oyuncu İsmail Demirci konuk oluyor. Arda Türkmen’in sesli yönlendirmesi ve tarifiyle aynı yemeği Arda Türkmen’le aynı zaman diliminde tamamlayacak olan İsmail Demir’nin yemek yaparken yaptığı yanlışlar, yetiştirme çabası ve yemeğin lezzetine kattıklarının keyifli halleri seyirciye aktarılacak. Arda Türkmen’in tarifi ve yönlendirmesiyle Humuslu Tavuklu Dürüm yapacak İsmail Demirci’nin yemeğini süre bitiminde Arda Türkmen tadarken, Arda Türkmen tarafından hazırlanan aynı yemeği de İsmail Demirci tadacak.

Eğlenceli Bir Format

Kanal D’de pazar günleri yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programı bir yemek programından daha çok hafta sonuna uygun eğlenceli bir formata sahip. Her hafta birbirinden ünlü isimlerin seyirci karşısına çıkarak alanlarından bambaşka bir mecrada sadece program sunucusu ve şef Arda Türkmen’in sesli yönlendirmeyle yapmaya çalışacağı yemek üzerine kurulu format bu haliyle ünlü ismin üzerinden seyirciye yaşatılan keyifli anların programı olarak öne çıkıyor. Arda ile Omuz Omuza bu hafta sonu saat 13.00’da İsmail Demirci’nin konuk olacağı bölümle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.  

04-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar