Arda’nın Ramazan Mutfağı Hangi Günler Yayınlanacak?

Arda’nın Ramazan Mutfağı Hangi Günler Yayınlanacak?
Yemek programı Arda’nın Mutfağı’nın ramazan ayı versiyonu Arda’nın Ramazan Mutfağı bu gün itibariyle başladı. Peki programlar hangi günler yayınlanacak?

Arda’nın Mutfağı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve yemek programları arasından samimi ve içten halleriyle seyircinin çok sevdiği Şef Arda Türkmen’in sunumuyla ekrana geliyor. Arda’nın Mutfağı Cumartesi akşamları konuksuz yayınlanırken Pazar günü yayınlanan bölümü ise ünlü bir isimle birlikte hazırlıyor ve Arda’yla Omuz Omuza adıyla yayınlanıyor. Program Ramazan ayının başlamasıyla yayınına ara vermek yerine Arda’nın Ramazan Mutfağı adıyla yayınlanmaya başlanacak. İlk bölümü bu gün yayınlanan yemek programı haftanın 6 günü ekrana gelecek. Başarılı şef ve sunucu Arda Türkmen’in sunumuyla ramazana özel hazırlanan program ramazan ayı boyunca Pazar günü hariç 6 gün ekranlara gelecek. İşte haberin detayları!

Şef Arda Türkmen Pazar Hariç Her Gün Yayında!

Arda Türkmen tarafından hazırlanan Arda’nın Mutfağı adlı program Ramazan ayına mahsus olmak üzere Pazar günleri hariç haftanın her günü ekranda olacak. Daha önce sadece Cumartesi günleri ekranda olacağı açıklanan program alınan bir kararla 6 güne çıkarıldı. Ramazan ayının başladığı bu gün ilk bölümüyle ekrana gelen program böylece haftanın 6 günü seyircisine yeni tarifler verecek ve Ramazana özel tariflerle sofralar süslenecek. Arda Şef’in samimi ve içten sunumuyla seyircinin severek takip ettiği yemek programı böylece bu ramazan da seyirciye birbirinden lezzetli tarifler verecek. Haftanın Pazar hariç 6 günü saat 13.00’da ekranda olacak programın ikinci bölümü yarın yayınlanacak.

Birbirinden Lezzetli Tarifler Arda’nın Ramazan Mutfağı’nda!

Ünlü Şef Arda Türkmen tarafından hazırlanan ve sunulan Arda’nın Mutfağı programı seyirci tarafından sevilen ve takip edilen bir program. Şef Arda Türkmen haftanın iki günü seyirciyle buluşurken Cumartesi günü tek başına, Pazar günü ise bir ünlüyle mutfağını paylaşıyor. Programlarında usta şef birbirinden lezzetli yemeklerin tarifini verirken bu tariflerin kolay yapılabilir ve herkesin ulaşabileceği tarifler olmasına özellikle dikkat ediyor. Lezzetli tarifleri her eve sokmak için uğraşan Şef Arda hazırladı tariflerle ramazan mutfaklarını da daha lezzetli hale getirmek için haftanın 6 günü ekranda olacak. Mutfakta kolaylıkla bulunabilecek malzemelerden oluşacak tarifler seyircinin de daha lezzetli yemeklerle ramazanı yaşamasını sağlayacak. Ardanın Ramazan Mutfağı Pazar günü hariç her gün saat 13.00’da ekranda olacak.

24-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar