Ünlü Şef Arda Türkmen Evlendi

Ünlü Şef Arda Türkmen Evlendi
Televizyon dünyasında yayınlanan yemek programlarının ünlü ismi usta şef Arda Türkmen ünlü sosyal medya fenomeni Melodi İElbirliler ile evlendi.

Magazin dünyası ve sosyal medya yine ünlü bir çiftin düğün törenlerini manşetlerine taşıdı. Ünlü şef Arda Türkmen ile geçen haziran ayında evlenme teklif ettiği sevgilisi Melodi Elbirliler Beşiktaş’ta bir otelde yapılan düğün töreniyle dünya evine girdiler. Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı törende Melodi Elbirliler’in oldukça şık iki gelinliği dikkat çekti. Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler’in oldukça mutlu oldukları düğün töreninin haberi ve fotoğrafları magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı ve çiftin sevenleri ve takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Geçtiğimiz haziran ayında sevgilisine evlenme teklif eden Arda Türkmen düğünde keyifli haliyle dikkatleri çekti.

İki Farklı Gelinlik Giydi

Türkiye’nin en ünlü şeflerinden olan ve aynı zamanda televizyonlarda yaptığı yemek programlarıyla da seyircinin beğenisini kazanan ünlü şef Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler evlendi. Haziran ayında evlenmeye karar veren çift yaz bitmeden evleneceklerini duyurmuşlardı. Ünlü şef Arda Türkmen ile sevgilisi Melodi Elbirliler dediklerini yaptılar ve yaz bitmeden nikah masasına oturdular. Çiftin nikah töreni ve düğünü Beşiktaş’ta bir otelde kıyılırken nikaha 200’eyakın davetli katıldı. Düğünde oldukça şık olan ve tüm dikkatleri çeken gelin Melodi Elbirliler ki farklı gelinlik giydi. İki gelinliğinde birbirinden güzel ve şık olduğu düğünde çiftler mutlu halleriyle dikkatleri çekti. Evlilik teklifi sonrası bir açıklama yapan Melodi Elbirliler “düğün tarihi belli fakat günü paylaşmak istemiyorum. Sadece yaz bitmeden diyebilirim. Hazırlıklar tamamlandı” ifadelerini kullanmıştı. Çiftin düğünden çekilmiş fotoğraflarına sosyal medyadan binlerce beğeni ve yorum yağdı. Bizde ünlü çifti tebrik ediyor ve nice mutlu yılar diliyoruz.

Melodi Elbirliler Kimdir?

Geçtiğimiz gün Beşiktaş’ta bir otelde Ünlü şef Ada Türkmen ile dünya evine giren Melodi Elbirliler 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlayan Melodi Elbirliler son zamanların tirend mesleklerinden sosyal medyada Güzellik bloggeri olarak tanınmaktadır. Sosyal medya hesaplarından moda ve makyaj videoları yayınlayan Melodi Elbirliler’in on binlerce takipçisi bulunmaktadır ve ünlü isim bu alanda oldukça popülerdir.

23-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar