Arıza 21. Bölüm İzle

Arıza 21. Bölüm İzle
Arıza 21. Bölüm İzle; 7 Şubat Pazar akşamı 21. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arıza’nın yayınlanan 21. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 21. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Müntaz Taylan, Erkan Can, Olgun Toker ve Rüzgar Aksoy’un yer aldığı Arıza bu akşam 21. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Her hafta daha da heyecanlı halen hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Arıza özellikle son bölümlerde oldukça yükselmiş durumda. Reytinglerde de oldukça iyi olan ve mafya endeksli bir dizi olan Arıza genç bir adamın mafya içinde olan olayları çözmeye çalışması ve onları yok etmek istemsi ile sevdiği kıza ulaşma mücadelesini ele alıyor. Arıza her hafta Pazar akşamları rakipleriyle olan yarışta hep bir adım önde giderken son bölümlerde yeni oyuncularla kadrosunu da iyice güçlendirmiş durumda. Arıza bu akşam 21. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin Pazar akşamları yayınlanan mafya temelli dizilerinden biri olan arıza’da heyecan ve aksiyon yükselerek devam ediyor. Yayınlanan son bölümde Fuat Ersoylu Burak’in isteği üzerine sade bir törenle toprağa verilir. Burak bası ölmeden önce kendisine söyledi son ismin peşine düşmeye karar vermiştir. Bu sırada İhtiyar’ın sa kolu safir Ali Rıza’ya ilk görevini veriri. Halide ise bu sırada iyice bunalmıştır ve Ali Rıza ile bir tatilin hayalini kurmaktadır.

Arıza 21. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin Pazar akşamları ekrana gelen heyecanı yüksek dizisi Arıza’da Fuat Ersoylu’nun ölmesi pek çok şeyi değiştirmiştir. Burak, abisinin babasını sattığını örendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlamıştır. Ali Rıza ise bu sırada İhtiyar’la bir araya gelir ve Balaban’ı bulacağına dair ona söz verir. Ali Rıza Balaban’ı aramaya başlarken Balaban Halide’nin kliniğine gelir ve kendini gösterir. Ancak bu ziyaret hiçte istenildi gibi olmamıştır. Konsorsiyum üyeleri ise yaşanan bu yeni dönemde neler yapacaklarını tartışmak için toplanmışlardır. Bu sırada Burak ve Balaban ise yeni bir işbirliğinin temelini atmışlardır. Babasıyla ilgili her an daha fazla şeyler öğrenen Ali Rıza’nın ise kafası daha da karışmıştır. Arıza bu akşam yayınlanacak 21. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Arıza saat 20.00’da Show Tv’de.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar