Cemal Can Canseven Koronavirüse Yakalandı

Cemal Can Canseven Koronavirüse Yakalandı
2020 yılının Survivor şampiyonu olan Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı. Şu sıralar Bu Benim Masalım adlı dizide rol alan ünlü isim evinde karantinaya alındı.

Geçtiğimiz sene 2020 yılında Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’nin şampiyonu olan ve seyirci tarafından çok sevilen ünlü isim Cemal Can Canseven bugünlerde Acun Ilıcalı tarafından yeni kurulan internet yayın platformu Exxen için çekilen Bu Benim Masalım adlı dizide başrol oynuyor. Seyircinin özellikle de genç kitlenin çok sevdiği ünlü isim yarışma sırasında azmi, dayanıklılığı ve inadı ile seyirciden tam puan almış ve yarışlarda da rakiplerini alt ederek sonunda mutlu sona ulaşmış ve 2020 yılının Survivor şampiyonu olmuştu. Daha sonra bir süre dinlenen ünlü isim ailesiyle vakit geçirerek ada da yaşadığı zor şartları bir nebze de olsa unutmaya ve atlatmaya çalışmıştı. Son dönemlerde Bu Benim masalım ile yeniden ekrana dönmeye hazırlanan ünlü isim cemal can bu dizide yine kendisi gibi ünlü bir sosyal medya fenomeni olan Aleyna Tilki ile birlikte başrol oynuyor. Ne yazık ki geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve kas spazmı geçirdiğini açıklayan Aleyna Tilki’den sonra Cemal can Canseven’de koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Nazar mı Değdi?

2020 Survivor Şampiyonu olan Ünlü sosyal medya fenomeni Cemal can Canseven koronavirüse yakalandı. Acun Ilıcalı tarafından yeni kurulan ve seyircinin büyük rağbet gösterdiği internet yayın platformu Exxen için bir gençlik dizisi olan Bu Benim Masalım’da başrol oynayan genç ve ünlü isim kendisine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Cemal Can Canseven paylaşımında “Covid testim pozitif çıktı. Çok şükür hafif atlatıyorum. Evde karantina sürecim başladı, ilaçlarımı almaya başladım. Lütfen kendinize çok dikkat edin” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu ve karantina sürecini evinde geçireceği öğrenildi. Bizde ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Aleyna’da Hastalanmıştı!

Bu Benim Masalım adlı gençlik dizisinin bir başka başrol oyuncusu olan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Aleyna Tilki’de geçtiğimiz günlerde rahatsızlandığını belirten bir paylaşım yaparak doktora gitmişti. Kas spazmı geçirdiği öğrenilen Aleyna Tilki’nin sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenilirken Bu Benim Masalım adlı dizinin iki başrol oyuncusunun böyle peş peşe rahatsızlanması acaba nazar mı değdi sorularını gündeme getirdi. Umarız bundan sonra hiçbir sağlık sorunu yaşamadan yollarına devam ederler.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar