Arıza 29. Bölüm İzle

Arıza 29. Bölüm İzle
Arıza 29. Bölüm İzle; 4 Nisan Pazar akşamı 29. Bölümüyle ekrana gelen Arıza Dizisinin yayınlanan 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 29. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Dalbatan ve Dilara Aksüyek’in rol aldığı Arıza bu akşam 29. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Show Tv’nin iddialı yapımları arasında yer alan bir aşk ve mafya hikayesini ele alan Arıza son açıklanan kararla final yapacak dizilerden biri oldu. Heyecanlı ve hızlı bölümleri ile seyirciyi etkisi altına alan Arıza özellikle genç kitle tarafından heyecanla seyredildi. Bu sezon kanalın iyi reyting alan yapımlarından biri olmasına rağmen dizi hakkında final kararı verilmesi seyirciyi oldukça şaşırttı. İyi bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin final yapması sevenlerini üzdü. Pazar akşamlarının sevilen ve aksiyonu bol yapımlarından olan Arıza bu akşam yine heyecanlı ve aksiyon dolu bir bölümle Show Tv ekranlarında saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin bu sezon ekrana gelmeye başlayan ve seyircinin heyecanla takip etti Arıza dizisi her hafta heyecanlı bölümlere ekrana geliyor. Final kararı alınan dizinin yayınlanan son bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Dizide Ali Rıza babasını bulmuş ve yaralı halde eve getirmiştir. Ev halkı yıllar sonra karşılarında gördükleri Mehmet Emin karşısında şaşkındırlar. Ali Rıza bu arada tüm gerçekleri öğrenir ve sürpriz bir kararla Burak’ın gücüne güç katar. Balaman ise kurduğu planların sonucuna katlanmak zorundadır.

Arıza 29. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında bu sezonun çarpıcı yapımlarından biri olan Arıza’da son bölümlerine doğru heyecan iyice artmaya başladı. Ali Rıza ve haşmet’i ortadan kaldırmak için plan yapan Balaman Ali Rıza tarafından ortadan kaldırılmıştır. Sıra artık Burak’tadır. Burak ise artık sayılı günleri kalan İhtiyar’dan kalacaklarla gücüne güç katma planları yapmaktadır ve aynı zamanda da Ali Rıza ve haşmet’i ortadan kaldırmanın büyük heyecanı içindedir. Halide ise babası ile Ali Rıza arasında bir seçim yapma ikilemiyle karşı karşıyadır. Ali Rıza ile Haşmet ise Burak’ın önünü kesebilmek için sokaktakileri yanlarına almaya karar verirler. Bu arada Ali Rıza babasının defterinde yazan 7 numaranın peşine düşer. Ancak Ali Rıza için 7 numaranın kim olduğu hiçte sürpriz olmayacaktır. Arıza bu akşam ekrana gelecek 29. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar