Arıza 26. Bölüm İzle

Arıza 26. Bölüm İzle
Arıza 26. Bölüm İzle; 14 Mart Pazar akşamı 26. Bölümüyle ekrana gelen Arıza dizisinin yayınlanan 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 26. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker ve Dilara Aksüyek’in rol aldığı Arıza bu akşam 26. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun iddialı yapımlarından olan ve bir mafya hikayesini anlatan Arıza aldığı reytinglerle kanalını ve yapım şirketini mutlu ederken dizi her hafta ilk beşin içinde yer alma başarısını gösteriyor. Ali Rıza’nın ailesi ve sevdiği için verdiği mücadelede yaşadıklarını anlatan dizi özellikle son bölümlerde heyecan daha artıyor. Ali Rıza’nın ailesini ve sevdiğini korumak için elinden geleni yaptığı Arıza bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli sahnelerle seyirci karşısında yer alacak. Arıza bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve aldığı reytinglerle başarılı bir görünüm ortaya koyan Arıza yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ali Rıza Selim’e ulaşarak Balaban’ın ailesi ve kendi babası hakkında yeni bilgilere ulaşır. Bu arada Haşmet ile dargın olan Ali Rıza için İhtiyar Haşmet’le konuşur ve büyük sırrı açıklar. Ali Rıza İhtiyar’ın oğludur.

Arıza 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının bu sezon başlayan başarılı yapımlarından yine bir mafya dizisi olan Arıza her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi bu akşam yayınlanacak bölümde heyecan kasırgası estirecek. Hastaneye kaldırılan Haşmet ve Mert’in durumu kritiktir ve Ali Rıza yaşanan tüm bu olaylardan sonra perişan durumdadır. İhtiyar ise tüm bu yaşananlardan sonra Mithat’ı konsorsiyumun başından alır ve masanın artık olmadığını masayı dağıttığını söyler. Bu durum karşısında herkes yeni tarafını seçmek ve yeni planlar yapmak zorunda kalır. Ali Rıza ise eski bir dostuyla Mithat’ların toplantı yaptığı yeri basar. Balaban ise bu durum karşısında rakiplerini ölümle baş başa bırakarak yeni bir plan yapmaya başlar. Bu sırada Ali Rıza’ya gelen bir telefon tüm dengeleri sarsacak ve herkesi şaşırtacaktır. Arıza bu akşam ekrana gelecek 26. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar