Arka Sokaklar 550. Bölüm izle

Arka Sokaklar 550. Bölüm izle
Arka Sokaklar 550. bölüm izle! Arka Sokaklar dizisinin 10 Nisan Cuma günü yayınlanan 550. bölümün detayları ve canlı izleme linki haberimizde!

Arka Sokaklar 550. bölüm izle! Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen polisiyesi Arka Sokaklar, 1 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelen 550. bölümüyle yine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Koronavirüs nedeniyle çekimleri ertelenen dizinin bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği de oldukça merak ediliyordu. Arka Sokaklar dizisi 550. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından dizinin sevenleri yeni bölümü nereden izleyebileceğini aramaya başladı. Arka Sokaklar nereden izlenir. İşte cevabı.

Arka Sokaklar 550. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü'nün bulunduğu Arka Sokaklar gibi isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar, yine yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar, 1 Mayıs Cuma akşamı 550. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüm televizyonda yayınlanmasının ardından kanald.com.tr adresinde HD ve tek parça olarak yayınlandı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

ARKA SOKAKLAR 550. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklarda geçtiğimiz hafta Kadri'nin oğlu ölür. Üstelik Buna Cemal vesile olmuştur. Bu haftaki bölümde ise Kadri, canından can kopartanın kim olduğunu olduğunu öğrenince Cemal'e tuzak kurar. Cemal, ise Ezgi ile hiç anlamadığı bir şekilde tuzağın içine düşer. Kadri adamları ile beraber, Ezgi ve  Cemal'e dört bir yandan ateş etmeye başlarlar. Cemal bu saldırıdan sağ çıkabilecek mi? Üstelik koruması gereken bir can daha varken bu işte başarılı olacak mı? Bu çatışma, Rıza baba ve ekibinin başına büyük büyük çoraplar örmeye deavm eder. Kadri yakalanmadıkça Nedim'de kaçmaya devam eder.  Ama işler beklendiği gibi devam eder. Nedim Kadriyi bulur. Bebeğinin ve karısının ölümünden sorumlu olduğundan ondan hesap sormak için hatta intikam almak için ateş açar. Tam da bu sırada büyük bir sürpriz Nedim ve Kadriyi beklemektedir. Heyecan ile beklenen Arka Sokaklar 550. Bölüm ile bu akşam Kanal D'de. 

İyi Seyirler. . . 

01-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar