Arka Sokaklar 560. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 560. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 560. Bölüm İzle; 9 Ekim Cuma akşamı 560. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Arka Sokaklar Dizisinin 560. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 560. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Oya Okar gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar 560. Yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. 15. Sezonunda olan ve bir efsaneye dönüşen dizi bu sezona da yine etkisinden ve reytinginden bir şey kaybetmeden başlarken seyirci de yine diziyi heyecanla takip ediyor. Her bölümünün bir benzerinin mutlaka yapılmış olmasına rağmen hala seyirci tarafından heyecanla takip edilen Arka Sokaklar Kanal D’nin de en etkili yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Dizinin 560. Bölümünde yine heyecan ve aksiyon seyirciyi bekliyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Son bölüme Mesut ve Selin’in evlenme telaşları ve mekan bulma heyecanı damga vurmuş ve tüm ekip bunun için seferber olmuştu. Tabi bu sırada rutin görevlerini yapan ekip uyuşturucu şebekesinin patronunu yakalamak için de operasyonlar yapmaya devam etmişti. Hastanede yaralı yatan Elif’in öldürülmesi için bir tetikçi doktor kılığında hastaneye girmiş ancak son anda yakalanmıştı. Yeni bölümde de heyecan eksik olmazken Arka Sokaklar ekibi yine hızlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar 560. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında 15. Sezonuna giren efsane dizi Arka Sokaklar’ın 560. Bölümünde yine heyecanlı bir bölüm ekranlara geliyor. Mesut ve Selin’in nikah gününde Tunç’un Kazım’ı vurmasından sonra polisler Tunç’u göz altına alırlar. Ekip Mesut ve Selin’in nikahını da bırakarak apar topar emniyete gelir. Kazım ölmemiş ve yoğun bakımda yatmaktadır. Olay sonrası ifadesi alınan Elif bir şey hatırlamamaktadır. Elif’in kapısında nöbet tutan memurda olay sırasında yerinde değildir. Tutuklanan Tunç’u kurtaracak tek şey Kazım’ın kendine gelerek ifade vermesidir. Ancak kötü bir gelişme yaşanır ve Kazım hayatını kaybeder. Öbür taraftan nikah günü mahvolan Mesut kendi elleriyle oğlu Tunç’u hapishaneye teslim eder. Bütün bunlar yaşandıktan sonra Selin yeniden evliliği düşünmeye başlar acaba doğru bir karar mı veriyordur diye. Tüm bunların ve daha fazlasının yaşanacağı ekranların efsane dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 560. Bölümü izlemek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

09-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar