Arka Sokaklar 612. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 612. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 612. Bölüm İzle; 28 Ocak Cuma akşamı 612. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 612. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 612. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu ve Selin Okay’ın rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 612. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Haftalık diziler içinde şu ana kadar en çok ekrana gelen ve tekrarları dahi oldukça iyi reyting yapan Arka Sokaklar polisiye türünde hikayelerle seyirciye heyecan ve macerayı aynı anda yaşatıyor. Başladığı ilk bölümden son bölüme kadar 15 sezondur her Cuma akşamı ekrana gelen ve her bölümü seyirci tarafından heyecanla seyredilen Arka Sokaklar Erler Film tarafından hazırlanıyor. Başladığı günden itibaren kanalın da en çok seyredilenler listesinde olan dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümü olan 612. Bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Erler Film tarafından hazırlanan ve başladığı günden itibaren hemen hemen kadrosunda çok büyük değişiklikler yapmayan Arka Sokaklar aynı heyecan ve formatla yeni bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Arka Sokaklar ekibi bir kavgaya müdahale eder ve bu kavga sırasında kız kardeşini arayan Levent ile karşılaşırlar. Levent’in kız kardeşinin bulunması için çalışma başlatılırken Levent’in polisten gizlediği şeyler vardır. Öbür taraftan mafya babası Noyan yaşadığı silahlı saldırıdan sonra koruma talep eder. Bu sırada öldürülen bir kızla Noyan arasında bir bağlantı kurulur.

Arka Sokaklar 612. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar bu akşam 612. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Başladığı günden beri seyirciye heyecan ve macera tadında bölümler izleten dizi Erler Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 612. Bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanıyor. Mafya babası Noyan’ın yanında koruma görevinde bulunan Ezgi Noyan’la ilgili bilgiler bulabilmek için gizlice Noyan’ın ofisine girer. Ezgi burada Noyan’a ait suç belgeleri bulur. Ancak bundan sonraki gelişmeler Ezgi için iyi olmayacaktır. Öbür taraftan bir inşaat işçisi olan Alişan iç kazası geçirir. Olay yerine yakın olan polis ekibi duruma şahit olur. Hastaneye kaldırılan Alişan belli bir süre dinlenmelidir ancak o çalışma konusunda ısrar eder. Alişan’ın ısrarla çalışmak istemesinin altında ise tam bir dram yatmaktadır. Arka Sokaklar ekibinin derinden etkilendiği bu olay ve diğer hikayelerin yer aldığı 612. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

28-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar