Arka Sokaklar 616. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 616. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 616. Bölüm İzle; 25 Şubat Cuma akşamı 616. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 616. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 616. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu ve Oya Okar’ın rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 616. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyircinin huzuruna çıkıyor. 15. Sezonuyla ekrana gelen dizinin her bölümü bir öncekinden heyecanlı ve aksiyon dolu olurken şehrin arka sokaklarında yaşananları seyircinin beğenisine sunuyor. Hemen her gün benzeri yaşanan olayları bir kurgu dahilinde ele alan ve 15. Sezondur seyirciye aktaran ve reyting rekorları kıran dizi kanalın her yayın saatinde ekrana geldi. Her bölümü en az üç kez tekrar edilen yapım her yayınlandığında reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Bu akşam ekrana gelecek 616. Bölüm saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Erler Film tarafından hazırlanan ve bugüne kadar 615 bölüm yayınlanan bu yönüyle bir rekora imza atan Arka Sokaklar her bölüm seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde bir avukatın evinde ölü bulunması ve tüm ipuçlarının bu cinayeti bir seri katile bağlaması üzerine ekip harekete geçmiş ve cinayeti çözmek için çalışmaya başlamıştır. Bu arada ekip başka suçlar peşinde koşarken her an farklı olaylarla da karşılaşmaktadırlar.

Arka Sokaklar 616. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Erler Film imzalı Arka Sokaklar bu akşam 616. Bölümüyle ekrana geliyor. Kanal D’nin sevilen ve reytingi yüksek yapımlarından olan dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde olaylar yine baş döndürücü bir hızla gelişmektedir. Serap’a bir türlü ulaşamayan hakan, Serap’ın evine gitmeye karar verir. Bu sırada Serap’tan gelen bir mesaj Hakan’ın içini rahatlatsa da çok geçmeden yeni soru işaretleri ortaya çıkmaya başlar. Bu arada Poyraz’ın hedefinde ise, umulmadık bir kişi vardır. Komiser Hilal tarafından vurulan Aslan’ın ölümü Cemal’in meslek hayatını tehlikeye sokmuştur. Cemal bu olayda kendini aklamaya çalışırken hiç beklemediği bir yerden müttefik bulacaktır. Bu arada Metin ile Berrak evlenmeye karar vermiştir. Hüsnü, oğlu Metin’in bu kararına saygı duyar ve Metin ile berrak bir an önce evlilik hazırlıklarına başlamak için harekete geçer. Ancak çiftin önünde bir engel vardır. Arka Sokaklar bu akşam ekrana gelecek 616. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar