Arka Sokaklar 614. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 614. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 614. Bölüm İzle; 11 Şubat Cuma akşamı 614. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın yayınlanan 614. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 614. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnan ve Oya Okar’ın rol aldığı ekranların en uzun soluklu dizisi Arka sokaklar bu akşam saat 20.00’da 614. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 15 sezondur ekranlarda olan ve yine hiç kanal değiştirmeden istikrarlı bir şekilde Kanal D ekranlarında yayınlanan polisiye dizi Arka sokaklar her bölüm ekrana getirdiği ilginç ama günlük olayların benzeri hikayelerle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Kanalın hemen her gününde ve her saatinde tekrarları yayınlanan ve her yayınlandığı bölüm reytinglerde kanalın en iyileri arasında olan dizi bu sezonda yine Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasındaki yerini koruyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 614. Bölümü saat 20.00’da Kanal D’de.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar her bölüm yayınlanan gerilimli ve aksiyonu bol hikayelerle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Selin ve Mesut Komiser birlikte yaşamaya başlamışlardır. Evlikleri yolunda giderken beklenmeyen bir gelişme ikilinin huzurunu kaçırmıştır. Bu arada ekip İstanbul sokaklarında suçla mücadeleye devam ederken her an yeni gelişmeler onları beklemektedir.

Arka Sokaklar 614. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve Erler Film tarafından hazırlanan Arka sokaklar bu akşam 614. Bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde bir aşiret olayına karışan ekibimiz ağır bir silahlı çatışmanın altında kalır. Yaşanılan çatışmada Komiser Engin’in yaralanması bütün ekibi büyük üzüntüye sokar. Engin acil olarak hastaneye kaldırılırken durumu oldukça ağırdır ve olay haberlere manşet olur. Ekip Engin’i vuran Lena’yı ve bağlı olduğu çeteyi yakalamak için harekete geçer. Öbür taraftan eşi Kadir’i öldüren Nefise sorguda Ezgi’nin söylediği şekilde ifade everir. Tutuksuz yargılanmaya başlayan Nefise’nin davasına bakan Cinayet Masadan Hilal, Nefise’nin Ezgi ile olan yakınlığından şüphe ederek Ezgi’yi takibe alır. Ekibimiz yine arka sokaklarda yaşanılan suçla mücadele eletmek için çalışmakta ve bu uğurda canlarını ortaya koymaktadırlar. Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 614. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında.

11-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar