Arka Sokaklar 575. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 575. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 575. Bölüm İzle; 29 Ocak Cuma akşamı 575. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin 575. Bölümünü canlı, tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 575. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu’nun rol aldığı Arka Sokaklar bu akşam 575. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Son bölümlerde oldukça zor zamanlar geçiren ekip ne yazık ki suçluların peşinden giderken zaman zaman kendi içlerinde de zor anlar yaşamaktadır. Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar Kanal D’nin de ayrıca en başarılı yapımlarından biri olarak ön plana çıkmaktadır. Cuma akşamlarının artık klasikleşen dizisi olan arka Sokaklar bu akşam yine her zamanki saatinde saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D’nin başarılı yapımlarından biri olan Arka Sokaklar her Cuma seyircisine heyecanı ve aksiyonu bol bir dizi izlettiriyor. Dizinin son bölümlerinde ekip özellikle oldukça zorlanırken suçluları adalete teslim etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Son bölümde Bahar’ın zor anlar yaşaması üzerine ekipte herkes gerilimli anlar yaşamıştı. Zafer Arka Sokaklar ekibini zorlarken ekip Zafer’i yurt dışına çıkmadan yakalamak için çalışmaktadır.

Arka Sokaklar 575. Bölümde Neler Yaşanacak?

Arka Sokaklar bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Zafer yurt dışına çıkmak için çalışırken zaman azalmaktadır. Servet’in ekibe yaptığı şantaj Rıza Baba’nın önceden davranmasıyla boşa çıkar. Ancak ne yazık ki Servet çıktığı savcılıktan denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakılmıştır. Servet oldukça kızgındır ve ekipten intikam almak istemektedir. Ekibin etrafını sararak ortalığı toza dumana boğmak isteyen Servet bütün kozlarını oynamaktadır. Bu sırada Selin daha önceki yaşadıklarından dolayı ağrılarının artası üzerine arı kesicileri adeta leblebi gibi almaya başlamıştır. Bu durum karşısında müdahale eden Mesut’a Selin tartışırlar. Doktor’da bütün bu yaşananlardan sonra Selin’in ameliyat tarihini öne çekme kararı almıştır. Ancak Selin’in ameliyat olabilmesi için aldığı ilaçların dozunu azaltması ve bunu aşmaması gerekmektedir. Arka Sokaklar bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Arka Sokaklar bu akşam 575. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

29-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar