Şarkıcı Lara Koronavirüs Sebebiyle Hastaneye Kaldırıldı

Şarkıcı Lara Koronavirüs Sebebiyle Hastaneye Kaldırıldı
Bir döneme damgasını vuran isimlerden biri olan Şarkıcı Lara koronavirüse yakalandığını ve bu hastalığın ciğerlerine kadar işlediğini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve iki yıldır yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve yine milyonlarca insanında hastalanmasına sebep olan koronavirüs ne yazık ki yeniden tırmanışa geçti. Yetkililer her fırsatta koronavirüse karşı tek çözümün aşılama oranlarını artırmak olduğunu anlatıyor ve aşılamaya öncelik veriyor. Ancak buna rağmen aşılama oranlarında istenilen seviyeye gelinebilmiş değil. Ülkemizde de özellikle yaz aylarıyla birlikte düşüşe geçen vaka sayısı ne yazık ki her geçen gün yeniden artıyor. Bu durum herkesi telaşlandırırken bir döneme damgasını vuran ünlülerden olan ve söylediği şarkılarla herkesin çok sevdiği Şarkıcı Lara ne yazık ki koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve Covid – 19 testinin pozitif olduğunu duyuran şarkıcının hastaneye kaldırılması ise şarkıcının yakınlarını ve sevenlerini korkuttu.

Ciğerlerime Kadar İşlemiş

Bir döneme damgasını vuran ve söylediği şarkılarla herkesin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Lara sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak koronavirüse yakalandığını duyurdu. 2000’li yıllarda çok dinlenen Allah Versin, Adam Gibi Adam ve Katmer gibi şarkılarla büyük bir çıkış yakalayan ve özellikle gençler tarafından çok sevilen Lara yeğeni ile birlikte rahatsızlanınca ve koronavirüs belirtileri göstermeye başlayınca hastaneye başvurdu. 42 yaşında olan ünlü ismin yapılan kontrollerin ardından Covd – 19 testi ne yazık ki pozitif çıktı. Ünlü isim bunun üzerine karantinaya alındı ancak durumu her geçen gün kötüleşmeye başladı. Bunun üzerine Antalya’da özel bir hastaneye kaldırılan ve tedavisine burada devam edilen ünlü şarkıcının durumunun ağırlaştığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı Lara sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak durumuyla ilgili sevenlerini hem bilgilendirdi hem de uyardı. Lara paylaşımında “bana bir şey olmaz demeyin lütfen. Maskenizi takın, çok zor bir hastalık ciğerlerime kadar işlemiş” ifadelerini kullandı.

Estetik Operasyonlarıyla Tanınıyor

Ünlü şarkıcı Lara magazin basını ve sosyal medyada sık sık gündem olan isimlerden biri. Özellikle estetik operasyonlarıyla gündem olan ünlü isim son olarak dudaklarını küçültme operasyonu geçirmiş ve bu durum magazin basını ve sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada dudaklarıyla pipet tutamadığını belirtmişti.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar