Behzat Ç. Blu TV’de Devam Edecek

Behzat Ç. Blu TV’de Devam Edecek
Dijital yayın platformu Blu Tv’de yeni bölümleriyle ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yeni sezonu çekilecek mi? İşte cevabı!

Televizyon ekranlarında yayınlandığı zamanlarda tam bir fenomene dönüşen ancak aldığı reytingler sebebiyle yayından kaldırılan efsane yapım Behzat Ç. Şu sıralar Çekiç ve Gül Behzat Ç. Adıyla Blu Tv’de seyirciyle buluşuyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Ortaks Yapım tarafından yeniden çekilmeye başlanan dizi seyirci tarafından heyecanla karşılandı ve Bulu Tv’de oldukça rağbet gördü. Efsane kadrosu yeniden bir araya getiren ve yeni bölümlerle seyirciyle buluşturan Blu Tv ve Ortaks Yapım dizininin beklenenden daha çok ilgi görmesi üzerine dizinin ikinci sezonunu da çekmeye karar verdi. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı dizinin 2. Sezonunun da çekileceğinin öğrenilmesi seyirciyi ve dizinin hayranlarını oldukça sevindirdi.

2. Sezon Çekiliyor

Ortaks Yapım tarafından efsane dizi Behzat Ç. Bir Anlara Polisiyesi’nin yeni versiyonu olan Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin Blu Tv’de yayınlanan yeni bölümleri seyirciden tam not aldı. Dizinin hayranlarını eski günlere götüren dizinin ilk sezon için çekilen 8 bölümünün yayınına devam edilirken dizinin 2. Sezonu için de Blu Tv’den onay geldi. Emrah Serbes’in aynı adlı romanında uyarlanan dizinin Blu Tv’deki ilk sezonu geçtiğimiz aralık ayında yayına girdi ve 24 Ocak’ta yayınlanan 8. Bölümüyle de sezon finali yaptı. Dizinin sevenlerinin merakla beklediği 2. Sezon olacak mı haberi ise sonunda Blu Tv’den geldi ve dizinin 2. Sezon hazırlıklarına başlandı. Dizide

-          Erdal Beşikçioğlu

-          İnanç Konukçu

-          Berkan Şal

-          Ege Aydan

-          Ayça Eren

-          Güven Kıraç

-          Mehmet Ali Nuroğlu

-          Esra Ronabahar

-          Burak Dakak

-          Evliya Aykan

-          Derin Beşikçioğlu ve

-          Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

Erdal Beşikçioğlu Dizi Hakkında Konuştu

Bir fenomen haline gelen Behzat Ç. Dizisinin Blu Tv’de yayınlanan yeni bölümleri de eski heyecanıyla seyredilmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Komiser Behzat karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu dizi hakkında konuştu. Beşikçioğlu dizi hakkında “biz karakterleri çok sevdik. Kendimizden çok fazla şey koyduk. Ülkede eksik olan duyguyu tamamlama üzerinde bir efor sarf edildi. Sanırım bu da hedefine ulaştı. İzleyici tarafından da çok sevildi. Sevgisi kadar nefreti de şiddetli. Bir seyirci grubu var ki Behzat’a bayılıyor, bir seyirci grubu var ki keşke efsane olarak kalsaydı diyor” ifadelerini kullandı.

27-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar