Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm İzle!

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm İzle!
Esra’yı baygın halde bulan Ozan, kızı hastaneye götürür. Esra, kendisini itenin Çağla olduğunu söylemek ister. Yeni bir tehditle karşı karşıya kalan Esra tüm gerçeği anlatacak mı? 

Yeni sezon dizilerinin başlamasıyla final yapmaya hazırlanan Fox Tv'nin yazlık dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi 16. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Heyecanlı ve fırtınalı bir ilişkinin hız kesmeden devam ettiği Fox Tv yapımı Aşk Mantık İntikam 16. yeni bölümde  herkes Esra'yı telaşla ararken o, Ozan’ın evinde baygın yatmaktadır. Her yeri didik didik arayan Ozan, en sonunda zavallı kızı kendi evinde baygın halde bulur. Hastaneye kaldırılan Esra, gerçeği söyleyecek mi? Kendisini itenin Çağla olduğunu söylemekisteyen Esra'yı engelleyen tehdit kimden geliyor? Her şeye boş veren Ozan, şirketi ve işlerini umursamayarak teknesinde yaşamaya başlar. Şirketi batıştan kurtarmak isteyen Çınar, fırsatı değerlendirirken Ozan, Musa ve Esra'nın ikna çabalarınaakrşılık verecek mi? Ozan’ın kontrolünü tamamen kaybetmesine yol açangelişmelerin yaşandığı Aşk Mantık İntikam 16. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm İzle!

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği Fox Tv'nin romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi finale doğru ilerliyor. Cuma akşamlarına damga vuran diziyi Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal ikilisi yazıyor. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel başrolleri paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor. 

Esra bulunuyor

Tüm yakınları Esra için telaşlanmışve her yerde onu aramaktadır. Ozan ise bulabileceği her yere bakar. Bulamayınca son bir ümitle kendi evine gitmeye karar verir. Esra’yı baygın halde kendi evinde bulan Ozan, zavallı kızı derhal en yakın hastaneye götürür. Esra kendine gelir ve kendisini itenin Çağla olduğunu söylemek ister. Ancak yeni bir tehditle karşı karşıya kalan Esra tüm gerçeği anlatacak mı? 

Ozan her şeyden elini eteğini çekiyor

Hayattan umduğunu bulamayan ve aşkta da kaybettiğini düşünen Ozan, çok değişir. Şirketi ve işleri boşlayarak teknesine sığınır. Onu bu uzletten kurtarmak isteyen Esra ve Musa, Ozan'ı şirkete geri döndürebilecek mi? Şirket iş kaybı ile karşı karşıyadır. Fırsattan faydalanmak isteyen Çınar, kendisine altın tepsi ile sunulan Ozan'dan intikam alma girşiminde başarılı olabilecek mi? Musa ve Esra, Ozan’ı geri dönmesi için ikna etmeye çalışsa da Ozan kimseyi dinlemez. Aşk Mantık İntikam 16. son bölümü 8 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta. Keyifli seyirler. 

08-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar