Ünlü Oyuncu Boğaç Aksoy’dan Haber Var

Ünlü Oyuncu Boğaç Aksoy’dan Haber Var
Arka Sokaklar’da Volkan komiser karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve Lenfoma kanserine yakalanan oyuncu Boğaç Asoy’dan durumuyla ilgili haber var.

Son zamanlarda ünlüler arasında sıkça görülen ve aynı zamanda da ülkenizle birlikte tüm dünyada hızla artan ve büyük ölüm oranlarına sebep olan kanser hastalığı insanları korkutuyor. Henüz tam olarak geçerli bir tedavisi bulunmayan ve erken teşhisin büyük önem taşıdığı kanser hastalığı toplumun her kesiminde en çok korkulan hastalıkların başında geliyor. Son zamanlarda ünlüler arasında sıkça görülen bu hastalığa son olarak yakalanan ünlülerden biri ise genç ve başarılı oyuncu Boğaç Aksoy oldu. Arka Sokaklar dizisinde rol alan genç oyuncuya bundan yaklaşık 4 – 5 ay önce Lenfoma kanseri teşhisi konu ve Boğaç Aksoy bu tarihten itibaren bu hastalıkla mücadele etmeye başladı. Zaman zaman magazin basınında ve sosyal medyada haberleri çıkan genç oyuncu hastalıkla mücadelesinin aşamalarını ve durumunu sevenleriyle paylaşarak onların da rahatlamaya çalışıyor. Ünlü ve genç oyuncu son olarak yine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kök hücre tedavisine başlayacağını duyurdu.

Boğaç Aksoy Kök Hücre Tedavisine Başlıyor

Son olarak Arka Sokaklar dizinde rol alan ve hastalığının ortaya çıkmasıyla birlikte diziden ayrılarak tedavi sürecine başlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy sık sık sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sevenlerini bilgilendiriyor. Geçtiğimiz günlerde son kemoterapi ilacını alacağını haber veren ünlü isim şimdi de yeni bir tedaviye başlayacağını duyurdu. Boğaç Aksoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kök hücre tedavisine başlanacağını haber verdi. Aksoy paylaşımında “kök hücre tedavisine az kaldı. Sakallara bıyıklara yeniden veda edecek olsam da daha güçlü yeniden çıkacak. Hiçbir şey için can sıkmayın canlar, bunlar basit şeyler. Tedavisi devam eden arkadaşlar korkmadan savaşmaya devam” ifadelerine yer verdi.

Son Dönemin Genç Yeteneği

Ünlü isim Boğaç Aksoy kansere yakalanmadan önce Arka Sokaklar adlı dizde Volkan Komiser karakterini canlandırıyordu. Oldukça başarılı bir performans sergileyen genç yetenek son dönemlerin başarılı oyuncularından biriydi. Oyuncu Miss Turkey yarışmasında üçüncü olduktan sonra asıl amacım dediği oyunculuk için Vahide Gördüm Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi almıştı. Daha sonra dizilerde rol almaya başlayan genç oyuncu geleceği parlak isimlerden biri olarak gösteriliyor.

08-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar