Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm İzle!

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm İzle!
Ozan ve Çağla’yı oldukça samimi bir şekilde gören Esra’nın güveni sarsılır ve hayatının en kritik kararını verir. Ozan’ı terk etmeye karar verir.

Cuma akşamları yayınlanan Fox Tv'nin yazlık dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi 17. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Gerilim ve heyecanlı bir ilişkinin aşkla sınandığı Aşk Mantık İntikam 17. son bölümde  Ozan ve Çağla’yı teknede samimi bir şekilde gören Esra’nın Ozan’a olan güveni sarsılır. Esra'nın aldığı kritik karar ne? Esra'nın arkadaşlık teklif ettiği Çınar hayatının sevincini yaşar. Çınar'ın Ozan’ın koltuğuna oturma planı yavaş yavaş işlerken Ozan da boş durmaz. Ozan’la her şeyi yoluna koyduğunu düşünen Çağla, Esra’nın şirketten gitmesi ve Esra’nın Ozan’ın gözünden düşmesini sağlayacak bir plan hazırlar. Çağla, Esra’nın hem Ozan’ın güvenini hem de şirketteki pozisyonunu kaybetmesini sağlayacağı planın yer aldığı Aşk Mantık İntikam 17. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm İzle!

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam dizisini Murat Öztürk yönetirken senaryoyu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal ikilisi yazıyor. Cuma akşamları Fox Tv'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel başrolleri paylaşırken ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor. 

Esra, Ozan'ı terk ediyor

Ozan ve Çağla’yı aynı teknede oldukça samimi bir şekilde gören Esra’nın Ozan’a olan güveni sarsılır ve hayatının en kritik kararını verir. Ozan’ı terk etmeye, kendisini seven biriyle beraber olmaya karar verir. O aday da Çınar'dır. Soluğu Çınar’ın yanında alan Esra, yıllardır bu anı bekleyen genç adama arkadaşlık teklif eder. Havalara uçan Çınar, Ozan’ın koltuğuna oturma planının ikinci aşamasına geçer. Diğer yandan Ozan da boş durmaz, karşı hamle geliştirir. 

Çağla yeni bir plan yapıyor

Ozan’la her şeyi yoluna koyduğunu düşünen Çağla, Ozan’ın hala Esra'yı sevdiğini bildiği için Esra’nın şirketten gitmesine karar verir. Esra’nın Ozan’ın gözünden düşmesini sağlayacak bir plan hazırlayan şirketi tehlikeye atacağını bile bile planını uygulamaya başlar. Çağla, Esra’nın hem Ozan’ın güvenini hem de şirketteki pozisyonunu kaybetmesini sağlayabilecek mi? Aşkın ve inancın sorgulandığı Aşk Mantık İntikam 17. son bölümü 15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta. Keyifli seyirler. 

15-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar