Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm İzle!

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm İzle!
Ozan'ın Çağla'yı evden kovduğu haberi Yılmaz ailesinde bomba etkisi yapar. Çağla ve Ozan'ın ayrılığına çok sevinen Çınar'ın aksine Arif bu olaya çok öfkelenir.

Fox Tv'nin cuma akşamlarına damga vuran yapımı Aşk Mantık İntikam dizisi 19. yeni bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Gerilim ve heyecanın hiç dinmediği melodram dizisi Aşk Mantık İntikam 19. son bölümde Ozan'ın Çağla'yı evden kovduğu haberi Yılmaz ailesinde bomba etkisi yapar. Çağla ve Ozan'ın ayrılığına çok sevinen Çınar'ın aksine Arif bu olaya çok öfkelenir. Ozan'a iyi bir ders vermek için bir plan yapan Arif, hamlesinde başarılı olabilecek mi? Ozan'ın tek hedefi boşanmak ve Esra ile yeni bir hayat kurmak olsa da Esra ona karşı mesafeli durmaya karar verir. Esra'yı kaybettiğini düşünen  Ozan, genç kıza arkadaş kalmayı teklif eder. Ozan'la tartışmaktan sıkılan Esra bu teklifi kabul edecek mi? Arif'in şirket içindeki hamlesi Milenyumsoft'ta bambaşka bir sayfa açılmasını sağlar. Şirket içindeki dengeler tamamen değişirken gelen bir habere Esra ve Ozan'ın tepkisi ne olacak? Tüm kartların açıldığı Aşk Mantık İntikam 19. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm İzle!

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği melodram dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamları Fox Tv'de yayınlanıyor. Murat Öztürk'ün yönettiği diziyi Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal ikilisi yazıyor. Başrollerini İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor. 

Yılmaz ailesi karışıyor

Ozan, Çağla'yı evden kovmuştur ancak bu haber Yılmaz ailesini karıştırır. Bomba etkisi yapan bu habere Çınar çok sevinirken Arif çok sinirlenmiştir. Ozan'a iyi bir ders vermek isteyen Arif, bir plan yapar. Arif'in planı Ozan'ı nasıl etkileyecek?

Esra teklifi kabul ediyor

Çağla'dan nefret eden Ozan'ın tek hedefi ondan kurtulmak ve aradığını bulduğu Esra ile yeni bir hayat kurmaktır. Ancak Esra böyle düşünmemektedir. Ozan'a karşı mesafeli durmaya karar veren Esra, onun teklif ettiği arkadaş kalmaya onay verir. Çünkü Ozan'la tartışmaktan bunalan Esra en azından bu şekilde ondan kurtulabilecektir. Ozan'a iyi bir ders veren Arif'in şirket içindeki hamlesi Milenyumsoft'ta bambaşka bir sayfa açılmasını sağlar. Şirket içindeki dengeler bir kez daha değişirken gelen haber, Esra ve Ozan'ı fena halde etkiLer. Tüm kartların açıldığı Aşk Mantık İntikam 19. son bölüm 29 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta. Keyifli seyirler. 

29-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar