Aşk Mantık İntikam 30. Bölüm İzle!

Aşk Mantık İntikam 30. Bölüm İzle!
Esra ve Ozan şirketle ilgilenen bir yatırımcıyla görüşmek için kendilerini bekleyen sürprizden habersiz randevu yerine giderler. İkilinin yemekte ortaya çıkan ortak geçmiş ne?

Fox Tv’de her cuma akşamı ekrana gelen romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam’ın 30. yeni bölümü 28 Ocak Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Murat Öztürk’ün yönettiği Aşk Mantık İntikam dizisi 30. Son bölümde Ozan’ın hayatında daha fazla yer işgal etmek isteyen Rüya, yalanlarına bir yenisi daha ekler. Her geçen gün iflasa sürüklenen şirketi krizden çıkarmaya çalışan Esra ve Ozan, güzel bir haber alır. Şirketi iflastan kurtaracak tek firma görüşmek istemektedir. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Esra ve Ozan’ı gittikleri yemekte bekleyen sürpriz ne? Esra’nın İngiltere’den tanıdığı Efe’nin Milenyumsoft’a gelmesi Ozan ve Esra ilişkisini nasıl değiştirecek? Barış, borç aldığı kişilerden canını kurtarmak için Rüya’ya sunduğu oyunun yer aldığı Aşk Mantık İntikam 30. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam 30. Bölüm İzle!

Başrollerini İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı No:9 Productions yapımı Aşk Mantık İntikam dizisi 30. Yeni bölümüyle bu akşam Fox Tv’de erkana geliyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal ikilisinin kaleme aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz rol alıyor.

Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler olacak?

Tek derdi Ozan’ın hayatına dahil olmak olan Rüya amacı doğrultusunda yalanlarına devam etmektedir. Söylediği yalanlara bir yenisi daha ekleyen Rüya bu sefer kafaları karıştırmayı başarırken Esra ve Ozan şirketi krizden çıkarmak için var güçle çalışmaktadır.

Şirkete talip var

Esra ve Ozan güzel bir haber alır. Şirketle ilgilenen bir yatırımcı ikiliyle görüşmek için randevu talep eder. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Esra ve Ozan kendilerini bekleyen sürprizden habersiz randevu yerine giderler. İkilinin gittikleri yemekte ortaya çıkan ortak geçmiş ne?

Esra ve Ozan dengesi değişiyor

Randevu için gittikleri yemekte Esra, İngiltere’den tanıdığı Efe ile karşılaşır. Efe’nin Milenyumsoft’a gelmesi Ozan ve Esra’nın ilişkisinde tüm dengeleri değiştirecektir. Bu sırada suç ortağı Barış’ın başı, tefecilerle derttedir. Çıkış yolu arayan Barış, Rüya’ya tehlikeli bir oyun oynama teklifinde bulunur. Rüya bu teklifi kabul edecek mi? Efe, şirketi krizden çıkarmak için Esra ve Ozan’la anlaşabilecek mi? Barış ve Rüya’nın oynadığı tehlikeli oyunun sürpriz bir şekilde sonlandığı Aşk Mantık İntikam 30. son bölümü 28 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

28-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar