Aşk Mantık İntikam 32. Bölüm İzle!

Aşk Mantık İntikam 32. Bölüm İzle!
Bilirkişi raporlarını inceleyen Ozan kazanın sabotaj olduğunu öğrenir. Rüya’yla ilgili şüpheleri artan Esra, Ozan’ın kamera kayıtlarından öğrendiklerini duyunca neler olacak?

Her cuma akşamı Fox Tv’de ekrana gelen romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam’ın 32. yeni bölümü 11 Şubat Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Murat Öztürk’ün yönettiği; İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi 32. Son bölümde kazadan sonra Esra’nın kendisiyle ilgilenmesini Ozan fırsata çevirmekte geç kalmaz. Ozan’ın kendisine oyun oynadığını anlayan Esra çekimleri bahane ederek bir plan yapar. Çekimlere gelen Andrea, Esra’nın Ozan’ı kıskanmasını ve ikilinin yakınlaşmasını sağlar. Şirketin kuruluş partisine katılan Esra’nın Rüya’yla ilgili şüpheleri giderek artarken bilirkişi raporundan Esra’nın arabasına sabotaj düzenlendiğini öğrenen Ozan tüm gerçeği anlar. Ozan ve Esra’nın birbirlerinden habersiz Rüya’nın evine gittiği ve ortalığın fena halde karıştığı Aşk Mantık İntikam 32. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam 32. Bölüm İzle!

No: 9Productions yapımı romantik melodram dizisinde başrolleri İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal ikilisinin yazdığı Fox Tv yapımı Aşk Mantık İntikam dizisinde Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler olacak?

Geçirdiği kazayla birlikte Esra’nın kendisiyle ilgilenmesi Ozan’ı sevindirir. Ancak bu durumu bir fırsata çevirmek isteyen Ozan’ın kendisine oyun oynadığını anlayan Esra bir plan yapar.  Fotoğraf çekimini Efe ile halledeceğini söyleyen Esra, şirkete gider. Durumdan şüphelenen Ozan çekime gider ve olanlar olur. Çekime gelen Andrea, Ozan’ın daha önceki bir çekimde beraber çalıştığı biridir. Bu durum Esra’yı kıskançlık krizine sokarken Ozan’la yakınlaşmasını sağlayacak mı?

Ozan ve Esra gerçekleri öğreniyor

Şirketin kuruluş partisinde herkes olacaklardan habersiz eğlenirken bilirkişi raporlarını inceleyen Ozan kazanın Esra’nın arabasına düzenlenen bir sabotaj olduğunu öğrenir ve çılgına döner. Rüya’yla ilgili şüpheleri artan Esra, Ozan’ın kamera kayıtlarından öğrendiklerini duyunca neler olacak? Rüya’yla ilgili gerçekleri öğrenen Esra konuşmak için Rüya’nın evine gittiğinde olacaklardan habersizdir. Romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam 32. son bölümü 11 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

11-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar