Aşk Mantık İntikam 33. Bölüm İzle!

Aşk Mantık İntikam 33. Bölüm İzle!
Esra ve Ozan hapsedildikleri yerde yüzleşirken Rüya ve Barış, onların hayatı karşılığında ne istiyor? Ozan ve Esra arasındaki yüzleşme sonucu aradaki buzlar çözülür.

Yaz dizisi olarak başlasa da gördüğü ilgi üzerine final yapılmayan Aşk Mantık İntikam 33. yeni bölümüyle ekrana geliyor. 18 Şubat Cuma akşamı 33. Yeni bölümü izleyicisiyle buluşacak olan Fox Tv dizisi Aşk Mantık İntikam 33. Yeni bölümde Rüya ve Barış tarafından kaçırılan Esra'yı gizli bir yerde tutulmaktadır. Sevdiği kızın başının belada olduğunu hisseden Ozan, Rüya'nın evine gider ancak onu bulamaz Esra'nın başına kötü bir şey geldiğinden artık emin olan Ozan, Nilgün’ü konuşturur. Nilgün’ün her şeyi itiraf etmesiyle Esra’nın kaçırıldığı yere giden Ozan'ın başına gelen sürpriz gelişme ne? Menekşe, Yalçın ve Zümrüt çocuklarını kurtarmak için harekete geçerler. Esra ve Ozan hapse edildikleri yerde geçmişlerine dair yüzleşirken Rüya ve Barış, iki gencin hayatı karşılığında ne istiyor? Ozan ve Esra arasındaki yüzleşme sonucu buzlar çözülür. Esaretten kurtulan ikili bundan sonra ne yapacak? Ozan'ın yaklaşan doğum gününü bir fırsata çevirerek sürpriz hazırlığına girişen Esra’nın yaşadığı kâbusun yer aldığı Aşk Mantık İntikam 33. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam 33. Bölüm İzle!

Fox Tv’de Cuma akşamları yayınlanan No: 9 Productions yapımı romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam’da başrolleri İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel paylaşıyor. Murat Öztürk’ün yönettiği No:9 Productions yapımı Aşk Mantık İntikam dizisini Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal ikilisi kaleme alıyor. Dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Aşk Mantık İntikam yeni bölümde neler olacak?

Rüya ve Barış’ın kaçırdığı Esra gizli bir yere hapsedilir. Sevdiği kızın başının belada olduğunu hisseden Ozan, araştırmalara başlar. Şüphelendiği Rüya'nın evine gider ancak Rüya’yı bulamaz. Nilgün’ün itirafıyla Esra’nın kaçırıldığı yere giden Ozan'ın başına geleceklerden habersizdir. Bu sırada Menekşe, Yalçın ve Zümrüt çocuklarını kurtarmak için harekete geçerler.

Esra ve Ozan hapsedildikleri yerde geçmişlerine dair yüzleşirken Rüya ve Barış, iki gencin hayatı karşılığında ailelerinden ne isteyecektir? Ozan ve Esra arasındaki yüzleşme işe yarar ve esaretle birlikte buzlar çözülür. Tutuldukları evden kurtulan ikili bundan sonra ne yapacak? Ozan'ın yaklaşan doğum gününde sürpriz hazırlığına girişen Esra, yaşayacağı kabustan habersizdir. Romantik melodram dizisi Aşk Mantık İntikam 33. son bölümü 11 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar