Fettah Can’ın Cansu Kurtçu’nun Dadı İsyanı

Fettah Can’ın Cansu Kurtçu’nun Dadı İsyanı
Ünlü şarkıcı Fettah Can’ın söz yazarı eşi Cansu Kurtçu basın muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Cansu Kurtçu dadıların aldığı ücretlerden şikayet etti.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden olan ve özellikle genç kesimin ilgi ve merakla takip ettiği Fettah Can’ın eşi Cansu Kurtçu geçtiğimiz gün çocuklarıyla gezerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü ismin eşi iki çocukla başetmekten üçüncü çocuğu isteyip istemediğine dair pek çok soruya cevap verdi. Cansu Kurtçu özellikle dadılardan dert yamarken, dadıların aldıkları ve talep ettikleri ücretlerin aşı olduğunu dile getirdi. Eşi Fettah Can ile birlikte çocuklar için alışverişe çıkan çiftin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Muhabirlerin sorduğu sorulara açık yüreklilikle cevap veren Cansu Kurtçu üçüncü çocuk sorusuna ise espriyle karşılık “aman tövbe yarabbi” ifadeleriyle cevap verdi. İşte cansu Kurtçu’nun açıklamaları!

Korkunç Paralar Telaffuz Ediyorlar

Geçtiğimiz gün şarkıcı Fettah can ve eşi Cansu Kurtçu alışveriş sırasında muhabirlerle karşılaştı ve çift muhabirlerin sorularına cevap verdi. Ünlü şarkıcı Fettah Can’ın eşi cansu Kurtçu muhabirlerin sorularına cevap verirken sorulan üçüncü çocuk sorusuna kahkahayla cevap verdi. Cansu Kurtçu soruya “aman tövbe yarabbi” ifadelerini kullandı. Ünlü isim çocuklarla ilgili olarak da “çocuklar için alışverişe çıktık. Artık nereye götüreceğimizi şaşırmış durumdayız. Dışarıda hava soğuk, içeride covid riski, ne yapacağımızı bilmiyoruz” ifadelerini kullandı. Cansu Kurtçu dadı konusunda ise “korkunç paralar teleffuz ediliyor. 15 - 20 bin deniyor, çok param olsa da vermem. Ben çocuklarıma mis gibi bakıyorum. Insanlar yıllarca okuyup işe giriyorlar böyle para kazanamıyorlar” ifadelerini kullandı. Bu arada geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve evinde karantinaya giren ünlü şarkıcı Fettah Can’ın koronayı yeni atlattığını belirten eşi Cansu Kurtçu ile eşi Fettah can’ın mutlu halleri dikkatleri çekti.

Cansu Kurtçu Kimdir?

4 Eylül 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Cansu Kurtçu, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversitede Ankara devlet Konservatuarını kazandı ancak bu okulu bitirmedi. Daha sonra müzik dünyasında çalışmaya başlayan Cansu Kurtçu pek çok şarkının sözlerini yazdı. Müzik dünyasında yer alan Sibel can, Hülya Avşar, Fettah can, Işın Karaca, Murat Boz ve demet Akalın gibi pek çok isme şarkı vermiştir. Cansu Kurtçu 2014 yılında Fettah Can ile evlenmiştir.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar