Aşk Mantık İntikam dizisine flaş transfer! 

Aşk Mantık İntikam dizisine flaş transfer! 
Murat Öztürk'ün yönettiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın uyarladığı "Aşk, Mantık, İntikam" dizisine son olarak yeni bir oyuncu daha katıldı.

Fox Tv'nin yazlık dizilerinden Aşk Mantık İntikam dizisine flaş bir transfer yapıldı. Dizilerin aşarısı arttıkça kadroya takviye yapılır. Cuma akşamlarına damga vuran diziye sürpriz bir karakter eklendi. Dizi severler merak ediyor, Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve İlhan Şen'in buluştuğu "Aşk, Mantık, İntikam" dizisine hangi oyuncu katıldı? Şimdi detaylar

Aşk Mantık İntikam dizisine flaş transfer! 

Birçok yapıma imza atan No:9 Productions imzalı "Aşk, Mantık, İntikam" dizisi cuma akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yaz sezonunun en çok izlenen yazlık dizilerinden olan yapımın sezonun başlamasıyla beraber alacağı reyting merak konusuydu. Ayrıca FOX diziyi cuma günü yayınlama kararı alarak 'Son Yaz' dizisinin yayın gününü değiştirmişti. Ancak Murat Öztürk'ün yönettiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın uyarladığı "Aşk, Mantık, İntikam" dizisine son olarak yeni bir oyuncu daha katıldı.

Dengeleri değiştirecek

Cennetin Gözyaşları'ndaki Orhan Soyer karakteriyle dikkat çeken Yusuf Akgün, dengeleri değiştirmek için Aşk Mantık İntikam dizisine katıldı. Usta oyuncu dizide Çağla'nın eski arkadaşı Mert rolüyle dahil oldu. Mert', Çağla'nın hayatına bir kez daha girecek ancak bu sefer mücadele edecek. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve İlhan Şen'in buluştuğu dizide Çağla'nın ansızın çıkıp gelen eski arkadaşı Mert rolüyle dahil olan Yusuf Akgün, 14. bölümden itibaren rol alacak. Yusuf Akgün'e yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Aşk Mantık İntikam dizisi son bölümde neler oldu?

13. bölümü 17 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Fox Tv'de yayınlanan  Aşk Mantık İntikam dizisinde Yakındakiler uygulamasının Antalya ofisi için Çınar, Esra’ya Antalya’ya yerleşmeyi teklif eder. Ailesini ve arkadaşlarını kısa bir süreliğine de olsa terk etmek istemeyen Esra gitmek istemez ancak Ozan’dan uzaklaşmak için bu fırsatı da kaçırmak istemez. Diğer yandan Esra'ya gerçekleri bir türlü anlatamayan Ozan’ın bir bahane bularak Esra'ya her şeyi anlatır. Şok olan Esra, karraını verir ve bunu Ozan’a hayli ilginç bir şekilde açıklar. Ozan’ın son hamlesi ise tam anlamıyla şok edicidir.

Yusuf Akgün Kimdir?

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Akgün, Orta oyuncularda Ferhan Şensoy'un asistanı olarak çalıştı. Oyunculuk kariyerine 2007 yılında başrol oynadığı Hepsi1 dizisiyle adım attı. Başarılı oyuncu son olarak Cennet'in Gözyaşları'nda Orhan Soyer karakterini canlandırıyordu.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar