Şok! Kanal D’de Yayınlanan Sadakatsiz’in Yayın Tarihi Erteledi

Şok! Kanal D’de Yayınlanan Sadakatsiz’in Yayın Tarihi Erteledi
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir önceki sezon reyting rekorları kıran Sadakatsiz’in yayın tarihi kanal yönetimi tarafından bir kez daha ertelendi.

Yeni yayın dönemi tüm hızıyla ve rekabetçi ortamıyla seyircinin huzuruna geldi. Kanallar yeni ve eski dizileri bir bir yayına sokmaya başladılar. Seyirciler geçen sezondan kalma ya da yeni başlayan diziler arasında seyredecekleri yapımları bir bir belirlemeye başladılar. Bu yarışta geç kalanlar ne yazık ki ilerde büyük sıkıntılar yaşayacak gibi görünüyor. Yeni başlayan dizilerden önce yayına giren ve seyircinin sevdiği yapımlar arasında yer alan Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz de seyirci tarafından merakla beklenen diziler arasındaydı. Arasındaydı çünkü ne yazık ki dizi hala başlayamadı. Bunda nelerin etken olduğu bilinmezken geçen sezonun başarılı ve reytingi bol yapımının böyle ileri tarihlere atılması seyirciyi de merak ettirdiği kadar seyirciyi kendinden uzaklaştırıyor da. Son olarak 22 Eylül’de yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geleceği duyurulan Sadakatsiz ne yazık ki bir hafta daha ertelendi ve ilk yayın günü olarak 29 Eylül’de seyirci karşısına çıkacağı açıklandı.

Sadakatsiz Yeni Sezon 29 Eylül Çarşamba

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezona damga vuran dilerden biri olan Sadakatsiz yeni sezonu henüz açmadı. İlk olarak 15 Eylül’de yayına gireceği duyurulan ancak daha sonra 22 Eylül’e alınan dizinin yayın tarihi kanal tarafından bir kez daha ertelendi ve bu sefer de 29 Eylül’e alındı. Bunda neyin sebep olduğu kanal ya da yapımcı şirket tarafından belirtilmezken seyircide sevdiği dizinin böyle devamlı ertelenmesini merak etmeye başladı. Kanalın en çok reyting alan ve uyarlama bir diziden Türkiye’ye aktarılan Sadakatsiz geçen sezon oldukça ses getirmiş ve Çarşamba günlerinin en çok seyredilen yapımlarından biri olmuştu. Dizinin yeni sezon tarihi son bir kez daha eğer değişiklik olmazsa açıklandı ve fragmanlar buna göre düzenlenerek yayınlanmaya başlandı. Sadakatsiz Kanal D ekranlarında 29 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’da yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Sadakatsiz Merakla Bekleniyor

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in rol aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezonun en çok seyredilen dizilerinden olan Med Yapım imzalı Sadakatsiz bu sezonda da merakla beklenilen diziler arasında. Son olarak büyük bir heyecanla sezon finaline giden dizide yeni sezonda neler olacağı merakla bekleniyor. Dizide Derin’in akıbeti kadar Asya ve Volkan arasında neler yaşanacağı da seyircinin merak ettiği konulardan. Bakalım yeni sezonda Sadakatsiz bir önceki sezondaki başarısını gösterebilecek mi?

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar