Ask Sanatı Filminin çekimleri bitti

Ask Sanatı Filminin çekimleri bitti
03 Medya tarafından Netflix için çekilen ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Aşk Sanatı Filminin çekimleri tamamlandı.

Tüm dünyanın en çok aboneye sahip internet yayın platformlarından biri olan ve aynı zamanda ülkemizde de eçok büyük abone sayısına erişen Netflix orjinal içerikli projeleri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Pek çok yerli içeriği şimdiye kadar yayına sokan ve halen de birbirinden iddialı ve ilginç birçok projeyi hazırlamaya çalışan Netflix için hazırlanan projelerden biri de Aşk Sanatı adını taşıyor. Bir sinema filmi formatında hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aşk Sanatı 03 Medya tarafından hazırlandı. Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınan ve Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin yaklaşık 6 hafta süren çekimleri tamamlandı ve film paydos dedi. Çekimleri tamamlanan Aşk Sanatı filminin bundan sonraki süreçte post prodüction çalışmalarının yapılacağı ve filmin bu senenin son ayları için Netflix’e yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Son sahneler Prag’da çekildi

03 Medya tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix için hazırlanan Aşk Sanatı adlı filmin çekimleri tamamlandı. Kadrosunda Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in rol aldığı filmin çekimleri İstanbul başta olmak üzere birçok farklı yerde çekildi. Filmin sahnelerinin bir kısmının ise Prag’da çekildiği öğrenilirken bu çekimlerden fırsat buldukça Birkan Sokullu ve Ushan çakır’ın Prag sokaklarında gezdiği öğrenildi. Son çekimleri İstanbul’da tamamlanan filmden Netflix büyük bir izlenme oranı bekliyor. Polisiye ve aşk türünde ele alınan filmde bir tablo hırsızı ile İnterpol’ün sanat suçları bölümünde görevli ajanın tutkulu aşkı anlatılıyor. Filmde Birkan Sokullu Güney karakterine hayat veriyor.

Aşk Sanatı oyuncuları kimler?

İnternet yayın platformu Netflix için 03 Medya tarafından hazırlanan Aşk Sanatı adlı filmin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz yer alıyor. Pelin Karamehmetoğlu tarafından senaryosu kaleme alınan filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Aşk Sanatı filmini oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Uzhan Çakır ve Hakan Ummak yer alıyor. Polisiye ve aşk türünde ele alınan hikayesiyle seyirci tarafından merakla beklenen filmin bu yılın son haftalarında ya da yeni yılın ilk haftalarında Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

25-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar